Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki tud olyan boltot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud olyan boltot?

Figyelt kérdés
Valaki tud Pesten vagy környékén olyan ékszer boltot, ahol lehet kapni vagy csináltatni wolfram (tungsten) vagy titánium karikagyűrűket?

2013. ápr. 2. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező! te hol nézted?melyiket? hátha te jobb online boltot tudsz...
2013. ápr. 2. 18:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Ezeket a boltokat néztem:

[link]

[link]

[link]

illetve e-bay.A kínálat kb ugyanaz...

2013. ápr. 3. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:

ezeket én is néztem,de ami tetszett volna az pont elfogyott a méretünkben(és amit linkeltem az itt 5-vagy 9e Ft,és ebay-en meg 2!!)

tuti amugy ők is kintről rendelik,mert sok helyen még a kép is ugyanaz.

2013. ápr. 3. 15:27
 14/15 anonim válasza:

Én ékszer nagykereskedő vagyok és Tungsten (magyarul volfrám) gyűrűkkel foglalkozom. Csináltatni nem lehet ebből az anyagból gyűrűt, mert 10X keményebb az aranynál, ennél fogva csak ipari körülmények között lehet megmunkálni. Viszont tökéletesen tartós! Ütheted-vághatod nem lesz baja! Örökre olyan marad.

Szerintem ez a legszebb:

[link]

2013. nov. 6. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már, minden ilyen kérdéshez pont ugyanezt a gyűrűt és ugyanezt az oldalt linkeled, egyszerű vetrázó/apródozó vagy, ugyanezt olcsóbban megrendeli bárki ebayről!

Már sokadik kérdésnél látom a válaszodat ugyanezzel a linkkel, mert most konkrétan ezekre a kérdésekre kerestem rá.

Nem tiltja ennek az oldalnak a szabályzata a kereskedelmet? Egyszerűen itt akarod elsózni az árudat!

2014. ápr. 23. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!