Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud olyan boltot?
Előre is bocsánatot kérek, hogy offolok: sajnos ilyen boltot nem ismerek.
De azt szeretném leírni, hogy mi az ebay-ről vettük a tungsten gyűrűinket Angliából, és ugyanolyan gyönyörű, mint a képeken. Másfél éve hordjuk (én éjjel-nappal) és semmit nem fakult, kopott stb, pedig töltött arany bevonat is van rajta.
Tudom, hogy látatlanban nem szívesen vásárol az ember, főleg nem ilyesmit, mégis tudom ajánlani, nekünk bevált.
De a kérdező nem nemesacélt irt..
Aki az ebay-t írta: van amit én is kinéztem,de félek hogy az aranyozás lekopna,vagy épp nem lesz jó a gyűrű,vagy tul vastag,mert sokan irták itt hogy nagyon ormótlan volt miután megkapták,meg fakó szürke.
Nincs képed a sajátodrol ami nem netes kép?
Valoban szép maradt....vajon honnan tudom hogy az aranyozott gyűrű mennyire fog kopni?van aranyozottam,és pár hónap után a fele lekopott.
amugy ebay-en én ezt néztem ki: [link]
Köszi mindenkinek, de ezek szerint Pesten nem tud senki boltot ahol személyesen lehet megvenni a gyűrűket...
Picit én is félek az online vásárlástól ebben a témában...
:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!