Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki tud olyan boltot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud olyan boltot?

Figyelt kérdés
Valaki tud Pesten vagy környékén olyan ékszer boltot, ahol lehet kapni vagy csináltatni wolfram (tungsten) vagy titánium karikagyűrűket?

2013. ápr. 2. 13:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Az ékszerészetek ezzel foglalkoznak. :)
2013. ápr. 2. 13:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Hehe irtó vicces vagy...nekem ez eszembe sem jutott.
2013. ápr. 2. 14:53
 3/15 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi lennék,vagy ahol élőben meg tudnám nézni,mert a netes képek csalókák.
2013. ápr. 2. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Előre is bocsánatot kérek, hogy offolok: sajnos ilyen boltot nem ismerek.

De azt szeretném leírni, hogy mi az ebay-ről vettük a tungsten gyűrűinket Angliából, és ugyanolyan gyönyörű, mint a képeken. Másfél éve hordjuk (én éjjel-nappal) és semmit nem fakult, kopott stb, pedig töltött arany bevonat is van rajta.

Tudom, hogy látatlanban nem szívesen vásárol az ember, főleg nem ilyesmit, mégis tudom ajánlani, nekünk bevált.

2013. ápr. 2. 15:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Első vagy. Egyáltalán nem viccnek írtam... Mi bementünk egy ékszerészhez, elmondtuk, mit szeretnénk, és megcsináltattuk nemesacélból. Az ékszerész nemcsak arannyal és ezüsttel foglalkozik, tudtok készíttetni ékszert más alapanyagból is.
2013. ápr. 2. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:

De a kérdező nem nemesacélt irt..

Aki az ebay-t írta: van amit én is kinéztem,de félek hogy az aranyozás lekopna,vagy épp nem lesz jó a gyűrű,vagy tul vastag,mert sokan irták itt hogy nagyon ormótlan volt miután megkapták,meg fakó szürke.

Nincs képed a sajátodrol ami nem netes kép?

2013. ápr. 2. 16:44
 7/15 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok.

Több, mint egy év hordás után: (decemberi kép)

[link]

Ez pedig másfél év után: (most csináltam)

[link]

2013. ápr. 2. 17:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Tehát most csináltam: :)))))

[link]

2013. ápr. 2. 17:09
 9/15 anonim ***** válasza:

Valoban szép maradt....vajon honnan tudom hogy az aranyozott gyűrű mennyire fog kopni?van aranyozottam,és pár hónap után a fele lekopott.

amugy ebay-en én ezt néztem ki: [link]

2013. ápr. 2. 17:22
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, de ezek szerint Pesten nem tud senki boltot ahol személyesen lehet megvenni a gyűrűket...

Picit én is félek az online vásárlástól ebben a témában...

:-(

2013. ápr. 2. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!