Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találok romantikus de nem csicsás, nem fehér menyasszonyi ruhát levendulás-Balaton-felvidéki esküvőhöz?
Én vagyok az ekrüs. Tök, jó, hogy valaki lepontoz. Azért írtam, hogy nálam, mert eladó a ruhám. És azért linkeltem a "tesóját", mert mindenki dícsérte, hogy giccsmentes, szép ruha.
Puszi!
7es vagyok aki a lila ruhát linkelte
Szerintem ezt a képe elviheted egy varrónőhöz és megkérdezed h milyen anyagot ajánl még hozzá. Biztos van ötlete és szerintem nem olyan drága megvarratni. Utána le is vágathatod és alkalmi koktélruhaként hordhatod. Szerintem elég esküvős de ugyanakkor nem túlságosan
Én a helyedben elmennék egy jó varrónőhöz és megvaratnám az álomruhát. :) Vihetsz pár képet neki az elképzeléseidről és majd összekombináljátok a tökéleteset. Egy jó varrónőnek ez nem lehet akadály! :)
Azért linkelek én is egy párat, bár ennyi alapján tényleg nem egyszerű. Az aljáról már van fogalmunk, de pántosat szeretnél, vagy hosszú ujjút esetleg ujjatlant?
Ha elegáns de romantikus és szolid menyasszonyi ruhára vágysz, akkor nekem elsőképp a Rosa Clará ruhák jutnak eszembe:
vagy enyhén szürkés-lilás árnyalatú, inkább bohém Samuelle Couture ruhák:
Vagy ilyesmik ugrottak még be:
[link] (vintage Jean Patchett ruha, nem kapható egyébként)
[link] (christopher josse haute couture tervező ruhája)
[link] (szintén)
[link] (vera wang)
[link] (manuel mota)
De egy tipp, ha nem találsz kedvednek valót: bármilyen ruha könnyen feldobható egy levendulaszín masnival, virágdísszel vagy épp szalaggal, és egy varrónő könnyen és olcsón el is végzi a módosítást :)
Mindenkinek köszönöm, nagyon szuperek az ötletek! Őszintén szólva szívemhez leginkább 17-es képei állnak főleg a pasztellos "bohém" lágy anyagos ruhák. Nem is értem én hogy nem találtam rá ezekre?! Köszi!
Jöhetnek még az ötletek ám ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!