Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Nem megy fel a karikagyűrű az ujjamra! Mit csináljak?
1. csak addig húzzátok fel a gyűrűsújjra, amíg felmegy
2. visszainni, ahol vettétek és egy mérettel megnagyobbítani
3. ha már régebben vettétek, keresni egy ékszerészt és vele egy mérettel megnagyobbítatni (nem hiszem, hogy sokba kerülne, ráadásul ha elmondod a szitut, tuti megért)
Igen,úgy alakítják a gyűrűdet ahogyan akarod.Ha még 2 hetetek van,akkor hétfőn vidd be az ékszerészhez,addig bőven készen lesz.Nekem is meg kellett nagyobbíttatnom amikor terhes lettem az első gyerekünkkel,azonban szűkíteni utána nem kellett,mert nem lettek vékonyabbak az ujjaim.
Persze attól függ,mennyire van neked bedagadva,és mitől.Ha vizesedsz akkor visszaáll,de akkor sem biztos,hogy teljesen.
Sok boldogságot nektek.
Figyi, megéri ezt a futkosást?
így is lehet:
- a kisujjra húzza fel a vőlegény.Senki sem fogja észrevenni.
- a gyűrűsre, amíg felmegy
- veszel egy kis 1000 ft-os aranyszínű bizsgyűrűt, s azt húzza fel.
Úgyis mindjárt összemegy az ujjad, akkor meg vetetted vissza?
Egyetértek a 10:48-as válaszolóval.
Senki nem fogja észrevenni, ha a kisujjadra húzza fel a gyűrűt. Aztán ha meg már megvan a baba, átrakod a gyűrűsujjadra...és kész.
Amúgy nálunk sem vette senki észre, hogy én is a férjemnek a bal kezének gyűrűsujjára húztam fel a gyűrűt, mert a másikra fel sem menne.
Szóval ne parázz, senki nem fogja észrevenni. Tágítani meg nem sok értelmét látom, mert utána meg azért futkosol, hogy szűkítsék? Ha meg meglesz a baba és még mindig szűk, hát akkor majd elviszed akkor tágítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!