Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » SOS! Nem megy fel a karikagyűr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Nem megy fel a karikagyűrű az ujjamra! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 hét múlva lesz az esküvőnk, az én ujjaim meg már hetek óta meg vannak duzzadva (terhes vagyok). A karikagyűrűt már nem is birom viselni, legfeljebb a kisujjamon. Mi legyen majd az anyakönyvvezető előtt?
2009. szept. 20. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

1. csak addig húzzátok fel a gyűrűsújjra, amíg felmegy

2. visszainni, ahol vettétek és egy mérettel megnagyobbítani

3. ha már régebben vettétek, keresni egy ékszerészt és vele egy mérettel megnagyobbítatni (nem hiszem, hogy sokba kerülne, ráadásul ha elmondod a szitut, tuti megért)

2009. szept. 20. 10:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Ok, de ha meglesz a baba, túl leszek ezen a duzzadtságon, lötyögni fog majd a gyűrű. Tágítani szoktak az ékszerészek, na de szűkíteni is?
2009. szept. 20. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szukiteni is ,ha epp arra van szukseg.Kivesz belole egy pici darabot es kesz is van.En is alakittattam mar at nagy gyurut.
2009. szept. 20. 10:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen,úgy alakítják a gyűrűdet ahogyan akarod.Ha még 2 hetetek van,akkor hétfőn vidd be az ékszerészhez,addig bőven készen lesz.Nekem is meg kellett nagyobbíttatnom amikor terhes lettem az első gyerekünkkel,azonban szűkíteni utána nem kellett,mert nem lettek vékonyabbak az ujjaim.

Persze attól függ,mennyire van neked bedagadva,és mitől.Ha vizesedsz akkor visszaáll,de akkor sem biztos,hogy teljesen.

Sok boldogságot nektek.

2009. szept. 20. 10:42
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Figyi, megéri ezt a futkosást?

így is lehet:

- a kisujjra húzza fel a vőlegény.Senki sem fogja észrevenni.

- a gyűrűsre, amíg felmegy

- veszel egy kis 1000 ft-os aranyszínű bizsgyűrűt, s azt húzza fel.

Úgyis mindjárt összemegy az ujjad, akkor meg vetetted vissza?

2009. szept. 20. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
szerintem is felesleges a futkosás. nálunk azt se vette észre a násznép, hogy én a párom bal keze ujjára húztam ő meg a jobb kezem ujjára húzta a gyűrűt.:-)
2009. szept. 20. 11:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Aranyos válaszokat írtok!
2009. szept. 20. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek a 10:48-as válaszolóval.

Senki nem fogja észrevenni, ha a kisujjadra húzza fel a gyűrűt. Aztán ha meg már megvan a baba, átrakod a gyűrűsujjadra...és kész.

Amúgy nálunk sem vette senki észre, hogy én is a férjemnek a bal kezének gyűrűsujjára húztam fel a gyűrűt, mert a másikra fel sem menne.

Szóval ne parázz, senki nem fogja észrevenni. Tágítani meg nem sok értelmét látom, mert utána meg azért futkosol, hogy szűkítsék? Ha meg meglesz a baba és még mindig szűk, hát akkor majd elviszed akkor tágítani.

2009. szept. 20. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:
hát azért szoktak fényképezni a gyűrű húzásnál gondolom,az nálatok is igy lesz.viszont a bizsu karikagyűrő nagyon jó ötlet én is ezt javaslom.kitágítani nem érdemes,nekem is pont jó már a karikagyűrüm pedig eddig le se tudtam venni.szülés után,szépen lassan le megy rólad a víz,és ha akkor is kicsi akkor tágíthaod.
2009. szept. 20. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérj kölcsön valakitől, akinek jó a mérete az ujjadra! Aztán majd hordod a sajátod, ha újra jó lesz.
2009. szept. 21. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!