Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Almássy Éva szalon tényleg megfizethezetlen? Bár én csak alkami ruhákat nézegetek ott mert a menya ruhám megvam már.
Talán a legegyszerűbb lenne felhívni őket telefonon, és megkérdezni ezeket. (Kb. milyen árban vannak a ruhák, és kell-e időpont?)
Mondjuk az tök égő, hogy a saját bemutatkozó szövegüket nem tudták megírni helyesírási hiba nélkül.
Az előbb utána néztem kicsit a szalonnak és találtam egy olyat ahol véleményezik.
Ott írják hogy telefonon semmi infot nem adnak.
A ruhapróbán meg hiába említesz meg ezt azt a honlapról, az a válasz hogy ők nem nézik a honlapot.
Az a baj hogy eddig jóformán csak ott láttam olyan menyecskeruhának valót ami tetszik.
"az a válasz hogy ők nem nézik a honlapot"
MI??? A saját honlapjukat nem ismerik? Az igen...
Milyen igénytelenek. Nem nézik? Nem a fäszt nem, frissítve mégis frissítve van, hogy ott az új kollekció.
2013-ban szerintem nagyon sokan úgy vannak vele, hogy ennyi igényesség legyen már bennük. Én legalább is csak olyan szolgáltatókat választottam ki, akik adnak erre az első benyomásra, mert a legtöbben manapság már a neten néznek meg mindent...
szerintem ez az a szalon amit nagyon messziről el kell kerülni.teljesen más a kínálat a valóságban (üzletben), mint a honlapján. innentől kezdve megtévesztés az egész.
ha valaki azt írja magáról, hogy ő a legjobb, már eleve gyanús..., az az elégedett ügyfelek dolga lenne.
szóval Évike pokolian nagy dumás (a honlap is erről árulkodik) nő a társkereső oldalaival, a kölcsönző boltjaival és a teherbe ejtő székely virtusával...
vele csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!