Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruhát szeretnék, létezik Budapesten ( es környékén) olyan szalon ahol hasonló ruhák vannak?
Figyelt kérdés
Bár még csak neten nézegettem a kínálatot, nem találtam hasonlót. Esetleg varratni érdemes lenne? Mennyibe kerülhet egy ilyen ruha elkészítése anyaggal együtt?
2013. jan. 10. 17:34
2/28 anonim válasza:
kb ugyanannyiba kerül a varratás, mint a kölcsönzés(de lehet valamivel olcsóbb is) és cserébe olyan lesz a ruha, mint amilyet szeretnél.
3/28 anonim válasza:
Ha szép esésű, minőségi anyagból szeretnéd, ezzel a díszítéssel, akkor alsó határ kb. 60 ezer lehet szerintem, ha varratnád.
4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még mindig jobb,mint 180-ért megvenni valamelyiket amit kinéztem. Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 10. 17:45
5/28 anonim válasza:
Szia, én tudok egy jó divattervezőt, aki olcsóbban meg tudná csinálni. Ha érdekel, írj privit:)
6/28 anonim válasza:
varrasd, sztem a munkadíj+igényes anyag min. 100 ezer
Tudok én is ajánlani lányt, aki megcsinálja. nekem ő csinálta és nagyon elégedett voltam!
7/28 anonim válasza:
50-60.000.-nél nem lehet több. Legfeljebb akkor, ha szalonban varratod. Nem bonyolult sem a szabása, sem a varrása. Az anyag 5-6 méter kb. A horgolt virágokat akár te is megcsinálhatod.
Egy varrónő.
8/28 anonim válasza:
Egyetértek 7-essel, ez egy nagyon egyszerű fazon, szép anyaggal együtt sem lehet több 50 ezernél. Aki drágábban csinálja, az már lehúzás, mert hatalmas abroncshoz illő ruhákat szoktak 100 körül készíteni.
9/28 anonim válasza:
10-15-ért max egy kosztümöt varrnak meg. Szerintem is minim (!) lenne, ha varratnád, de inkább 80-100. Persze lehet olcsóbb anyagból is, csak akkor közel sem lesz ilyen szép. A legtöbb szalonban van, vagy tudnak rendelni görög stílusú ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!