Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruhát szeretnék, létezik Budapesten ( es környékén) olyan szalon ahol hasonló ruhák vannak?
Bár még csak neten nézegettem a kínálatot, nem találtam hasonlót. Esetleg varratni érdemes lenne? Mennyibe kerülhet egy ilyen ruha elkészítése anyaggal együtt?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WY2VF..
Annyira tetszik ,de attól félek rajtam nem állna jól :(
Kérdező!
Miért ne állna jól? Milyen az alkatod?
Ezt a modellt magasabb, karcsú vagy átlagos termetű nőkre tervezték, normál mellmérettel (főleg B-C kosárméretre). Szóval kb 170 centi körül már ugyanígy állna, mint a modellen.
Egyébként akár kisebb pocak vagy felesleg is belefér derékon, ugyanis a mell alatt bővülő szabása eltakarja. A lényeg, hogy a kar, vállak környéke ne legyen túl husi, viszont a mellek se legyenek túl picik (az enyhe v kivágás miatt:)
Szia!
Edzéssel, helyes táplálkozással nyárig még simán lemehet 10 kiló, akár több is.
Az sem mindegy, hogy a felesleg hogy oszlik el rajtad. 170 cmhez 60-65 szokott a normál testsúly lenni, csontozattól izomzat erősségétől függően. Ha nincsenek kirívóan husis karjaid, szerintem senki nem szólhat be egy ilyen ruhára.
A körte alaknál ugye főleg fenéken, combokon van felesleg, azt meg ez a ruha tökéletesen eltakarja, meg mint mondtam egy kisebb pocakot is.
Szerintem ne aggódj, hanem formáld az alakod, amennyire tudod, és vállald be ezt a ruhát, ha ezt szeretnéd. Végtére is egyszer házasodik az ember (jó esetben :D), szóval azt lenne érdemes viselni, amit megálmodtál :) Az esküvőn amúgyis kétlem, hogy olyan rosszmájú vendégek lennének, akik arról tárgyalnának, hogy áll majd a ruha!
Szerintem is tudsz még addig formásodni, mert az a lényeg, hogy a vállaid, karjaid szépek, feszesek legyenek. :)
Az az előny megvan a varratással, hogy ha jó varrónőt találsz, akár még igazíthat is a fazonon úgy, hogy Neked a lehető legjobban álljon. Nem nagy dolgokra gondolok, csak hogy nem cm-re pontos másolatot készít, hanem ha kell, változtat picit az arányokon, redőzöttségen, hogy minél jobban álljon az alakodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!