Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyibe kerül ma Magyarországon egy házasságkötés?
így van,ingyenes.
Lehet hogy csak a hét két napján 10-12-ig,de kell lennie ingyenesnek.
Nekünk is azt mondták elsőre,hogy délután lehet csak és kötelező a terembérlet,és igy 12ezer,de kinyomtattam az erről szóló szöveget,hogy márpedig a minden felhajtás nélküli igenis ingyenes.
Ingyen adtak össze.
(nem akartunk felhajtást,rokonság katasztrófa,igy 2 tanuval összeházasodtunk,és 3 hétre elutaztunk nászútra:))
Nem az a 12ezer minuszolt volna le,de utálom amikor le akarnak húzni.
Vidéki városkában volt az esküvőnk két tanúval. Pénteki nap volt délután. Egy fillérbe se került!!
Nem kértünk semmit csak 5 perc volt az egész.
"ok, akkor kell fizetni :D Basszus, hihetetlen, komolyan..... akkor fizessetek, megérdemlitek :D"
Mint írtam, át kell menni másik helyre... Amúgy meg hihetetlen, hogy ezen még mindig itt pattogsz. :))
Nincs illeték.
Nekem is ilyenneljöttek,egészen addig amig megkérdeztem,hogy a számlát milyen megnevezéssel állitja ki,mehetek-e vele apehhoz,fogyasztóvédelemhez vagy ahova épp tetszik.
Ingyen házasodtunk :)
Ingyenes - alapvetően akkor, ha az irodában, két tanúval intézitek el a papírmunkát.
Minden más alkalommal kérhetnek pl. terembérleti díjat. Ez helytől függ, valahol nem kerül semmibe, valahol meg 50 000 Ft (pl. a Várban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!