Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ruha állna jól egy magas, kis mellű, hasban erős nőn?
187 magas vagyok, régen kosaraztam, de mióta abbahagytam, felszedtem pár kilót, aminek dolgozom a leadásán, de vékony derekam soha nem lesz.
Köszönöm, ha ajánlotok valamit!
Igen, de szerintem ha ilyen magas vagy mindenképp lekerekített orrút válassz, mert gondolom a lábad sem 35-ös (nekem is 41-es és az ilyenek förtelmesen állnak szoknyával).
Ha pánt is van rajta bokánál vagy előtte, az még kicsinyíti optikailag a lábat ráadásként is.
Hát igen, 41-es nekem is, de van, amiből csak a 42-es jó. Ezért nem egyszerű menet ez az egész :)
Arra is gondoltam, hogy csináltatok cipőt, szerintetek tudnának így kép(ek) alapján?
Hmm... az első szandihoz egy hasonló árnyalatú (jelen esetben halvány rózsaszínes) és hasonló díszítésű (jelen esetben óarany vagy bronz) ruha jöhet szóba.
Szerintem nem kell teljesen díszítésmentesnek lennie, de fontos a szín, anyag, díszítésbeli összhang.
Ezek passzolnának pl.:
[link] (más színben)
[link] (rövidben persze)
És pl. egy ilyen nyaklánccal összhangba lehet még hozni a cipő díszítésével is:
Persze ezt most erre a cipőre értem specifikusan, de na. Tehát szerintem lehet rajta díszítés, csak ízlésesen, enyhén.
Igen csinálnak képről cipőt, nekem van így készíttetett sarum pl.
Ha már kiválasztottad a ruhát, akkor pl. érdemes ugyanabból az anyagból vinni és akkor a cipő kötőjét lehet megcsinálják abból kérésre.
Csak keress rá a lakhelyed nevével hogy cipő készíttetés :)
De aranyosak vagytok, köszönöm szépen :)
Már nem is vagyok annyira kétségbeesve :)
Egy 187 cm-es nőnek nem 41-es lába van, hanem kb. 43-as vagy inkább nagyobb. A láb hossza pontosan akkora, mint a csukló-könyök távolság. Én 178 cm vagyok, és 42-es lábam van, ami teljesen normális a magasságomhoz.
Ha kicsi a melled, és magas vagy, akkor lehet, hogy nincs derekad, de az még nem jelent "hasban erős" nőt, ami ugye azt jelenti, hogy hasra híztál. (A hastáji bébiháj mindig a túlzott szénhidrát- és édességfogyasztás jele, a túl kevés mellett.)
És valóban az empire stílusú ruhák a legjobbak neked, illetve ha nem egészen hosszút akarsz, akkor a '20-as évek ruhái. Nézz meg egy Csengetett Mylord-ot. :)
Hát figyelj, ha nekem akkora lenne a lábam, mint a csukló-könyök távom, akkor kb. 48-asat hordanék.
Ez egy hülye mérőeszköz, az ember nem arányos és szimmetrikus, csak kb.-ra. Az arcunk két fele sem egyforma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!