Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sikeres a házassága azoknak, akik társkereső oldalakon találták meg életük párját? Lehetséges komoly kapcsolat, házasság ilyen ismeretségből?
Bizonyára furcsa a kérdésem, de a lényege az, hogy nem igazán tudok ismerkedni máshol, csak neten. Tisztában vagyok azzal, hogy sokan elítélik a párkeresés ezen módját, de tudom, hogy sokan így keresnek párt maguknak. A munkahelyemen majdnem húsz éve dolgozom, itt nem volt és nincs szingli, ill. egy olyan férfi van, aki hiába néz ki jól és edzőterembe jár, már millió barátnője volt, a modora nem igazán vonzó.
Egyik kolléganőm is azt mondja, amit én, hogy a napi 8 órás munkaidőn túl boltba jár vásárolni, illetve szűk körű baráti körével tart kapcsolatot, nincs párja, nem tud hol ismerkedni.
Van olyan férfi, aki nem képes megragadni a kezdeményezést, én pedig nem teszem meg ezt helyette, bár tudom, hogy szimpatikus vagyok a számára.
Volt másik olyan, akivel egy társaságban ismerkedtem meg, nem neten, úgy kezdeményezett, hogy váratlanul lesmárolt, egyáltalán nem volt úgymond "előjele" számomra ennek. Nagyon meglepődtem és nagyon zavarba is jöttem. Nem az esetem az illető, de mégis kapcsolatot kezdtem vele, úgy voltam ezzel, bizonyára később részemről is meg lesz a szimpátia irányába. Viszont hiába tetszettem neki, mondogatta is sokszor, bókolt, az ágyban önző volt, nem kaptam semmilyen kedvességet, figyelmet az ágyban, csak azon kívül.
Már többször próbálkoztam netes társkereséssel és nagyon rossz tapasztalataim vannak.:-(
Legtöbbször az történt, hogy elkezdünk randizni társkeresős ismerkedés kereében, majd egy idő után kiderült, hogy több másik nő is van a képben; elmentünk vacsorázni, sétálgattunk, közös programokat szerveztünk, már csók is volt, majd felbukkant egy "Cilike" a semmiből (az exbarátnő), vagy pedig több társkeresős nő. Volt olyan, hogy a fejemhez lett vágva a közös vacsorák, közös programok után, hogy nehogy azt hidd már, csak neked udvarolok.
Közösségi oldalon is bejelölt már nem egy férfi ismerősnek, persze naná, majdnem az összes ismerőse nő az illetőknek és jókat elflörtölgetnek velük. Az ilyeneket azonnal törlöm az ismerősök közül még azelőtt, hogy túlzottan beleélném magam abba, hogy komoly kapcsolatunk lehet valaha.Persze a pasas fel volt háborodva, hogy csak úgy hirtelen töröltem őt az ismerősök közül, de nem vagyok bolond, hogy beálljak a hárembe.
Csak ilyen helyen (parom hu randivonal hu tudtam eddig ismerkedni és magánnyomozóval lenyomoztattam később a jelentkezőt, aki a férjem lett. Azóta már gyerekek is vannak.
Egyetemet végeztem pont olyan szakot ahol csak nők voltak és a munkahelyemen is csak nők vannak.
Mi egy közösségi játék oldalon ismerkedtünk meg a férjemmel :) 7 éve.
Szerintem abszolút nem ezen múlik, hogy mi lesz a kapcsolat végkimenetele.
Mi a leendő férjemmel (májusban lesz az esküvő) 5 éve ismerkedtünk meg a love.hu-n. Csak vele ismerkedtem, és ő volt az első és egyetlen akivel találkoztam onnan. Neki én szintén :)
Normális a kapcsolatunk, 2 éve élünk együtt, augusztusra várjuk az 1. babánkat :)
Én egy közösségi oldalon ismertem meg a férjem,csak beszélgettünk néha,aztán már kiváncsiak lettünk a másikra.
Szóval nem lehetetlen,társkeresőn,vagy bárhol a neten,vagy az életben megtalálhatja az ember a szerelmet.
Mi is a neten ismerkedünk meg, 6 hónap múlva lesz az esküvőnk. :)
Ki lehet szűrni pár levélből, telefonból, hogy milyen ember az illető. Aztán pár személyes találkozó. Aki egy kicsit is jó emberismerő, nagyot nem tévedhet.
Ne add fel!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!