Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nyakláncnak mi a neve? Milyen név alatt találom?
szerintetek illik egy nagyon egyszerű szabású esküvői ruhához? Nekem nagyon tetszik h ilyen visszafogott, mindenképp szeretnék egy ilyet de nem találom sehol
Ez egy sima medál láncon... tkp. semmi nem látszik a képből, annyira rossz minőségű.
Sweetheart kivágású, pánt nélküli, hableány, empire vagy enyhe a-vonalú ruhához passzolhat.
igen egy filmből vágtam ki
szerintem nem medál hanem olyan mint egy madzag aminek az egyik vége hosszabb, mert át van bújtatva egy hurkon. Ha érted..
Allitolag Venuszt abrazoltak ilyen tipusu nyaklancban. Aki ilyet viselt, abba beleszerettek a férfiak, vagy valami ilYesmi a legenda...
Amugy ami a kepesen van szerintem nem ilyen atbujtatos, hanem rendes kapcsos hatul, csak elol ugy kapcsolodik, holy van egy medal szeru ami lelog a lanc egyik vegerol, es a masik pedig belecsatlakozik, de ez a lelogo ives, nem tudom jobban elmagyarazni, lattam ilyet ekszeruzletben, de nem emlekszem hol, mert csak kirakatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!