Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon ízléstelen, hogy lehetett ilyet felvenni? :s
2013. márc. 16. 16:22
13/21 anonim válasza:
Bocsánat! A képen szereplő hölgy akkor nem te vagy, igaz?
Akkor meg mi jogon töltötted fel ide?
14/21 anonim válasza:
nekem inkább a válla nem tetszik. Az rontja az egész ruhát. De azért megnézném állva, illetve tartom a véleményem, ha a menyasszonynak ez tetszett, akkor szíve joga azt felvenni.
15/21 anonim válasza:
Akkor sincs jogon feltölteni egy másik oldalra.
16/21 anonim válasza:
Nekem ez a buggyos ujj nagyon nem tetszik. Talán egy szimpla, hosszú, szűk ujjal jobb lenne. Biztos nem mai csirke ez a ruha egyébként. De ha annak tetszett, aki hordta, meg a párjának is és jól is érezte magát benne, nem számít a véleményem.
17/21 anonim válasza:
szerintem sincs jogod leszedni facebookról mások képeit is ide feltöltögetni h mások pocskondiázzák. őt nem érdekli a véleményünk, mert nem kérdezte. Te meg rettenetesen gusztustalanul viselkedsz ha ezt élvezed.
Emberségből egyesre vizsgáztál...
18/21 anonim válasza:
Ha neki ez tetszik akkor semmi baj nincs vele, az ő esküvője volt nem a tied. Nem volt jogod a képet feltölteni.
19/21 anonim válasza:
(Na, én pont ezért nem rakok ki képet az ilyen közösségi oldalakra...)
Szerintem nem korrekt dolog kirakni más képét, legalább a fejét "kitakarhattad" volna mondjuk Paint-el.
Amúgy nem tetszik a ruha, de ez szerintem az ő életén/boldogságán nem sokat módosít!
20/21 anonim válasza:
A ruha nem tetszik, de a te viselkedésed sokkal ocsmányabb, mint a ruha. Ezt képmással való visszaélésnek nevezik. Én beperelnélek ezért, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!