Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában illik megjelenni esküvőn? Ez vállalható?
Úgy 15 éve nem voltam esküvőm, akkor pedig még kislány voltam, úgyhogy most őszintén érdekelnének a vélemények. Van két koktél ruhám. Az egyik fekete egy kevés kékkel, de annak jó része is fekete csipkével van fedve, így azt kizárnám, tudom hogy feketében nem illik megjelenni.
A másik ruhám ilyen fazon:
És kb ilyen barna színben:
Ez vállalható, vagy valami egyszerűbbet kellene találnom? Fogalmam sincs mi a módi manapság egy nyári esküvőre!
Köszönöm szépen, akkor megnyugodtam, elmegyek ebben! :) Templomban azért illik, lefedni a vállakat, ezért szeretnék egy kendőt, bár lehet arra a kis időre felvállalom a bolerót, nem halok bele. :)
Nem vagyok egy miniszoknyás, villantós pink csaj amúgysem, a két koktél ruháim sem ilyenek ennek következtében. A fekete nekem nem jön be esküvőre valahogy, nem odavalónak érzem, de akkor örülök, ha ez jó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!