Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fotóst tudtak ajánlani Budapesten?
én Őt tudnám ajánlani, bár nem pesti, de ár-érték arányban remek!
egy 20as körül lenne sztem a benzin
Én Csóka Zsoltot ajánlom.Ő dunaharaszti.Nálunk ők voltak.
oltaripillanatok.hu
A baráti társaságomban eddig két fotós dolgozott, most felkutattam a névjegyüket, mert elraktam a sajátra. (Ami még nincs tervben, de remélem hamarosan!:) )
Mindkettő jó volt, egyik kicsit drágább, de alapjában véve a végeredmény közel azonos volt.
A fénylabor egy kicsit mesterkélt lett, viszont volt egy-kettő ami gyönyörű kép lett. Hangulatos, és nyugodt volt minden.
A másik csajszi meg folyton pörög, jó kedvű, optimista, nagyon bírtam. Érdemes viszont az áraiban külön megbeszélni a dolgokat, mert a barinőmnél abszolút rugalmas volt, és variáltak. Persze az ő képeiben is volt olyan amit imádtam, mert képes őrültségekre is!:) A fotókönyv amit csinált az gyönyörű, és pont ebben olcsóbb a fénylabornál, mert benne volt az árban.
Én egyébként nem tudok választani. Vajon sok lenne, ha két fotóst hívnék? :)
Cserébe kérdezem, hogy tudsz jó sminkest? Eddig olyan borzalmasan erős, mesterkélt sminkeket csináltak az ismeretségi körömbe, ami nekem túlzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!