Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Esküvő para! Mi történik velem?
Talán nem állsz készen rá, talán nem Ő az igazi. Amúgy természetes az izgalom, hiszen Életed legnagyobb, legmeghatározóbb döntése ez.
Hogy nem akarsz beszélni róla...ez a sztori leggázabb eleme. Hiszen, ha közeledik az időpont, akkor van mit szervezni bőven! És ha nem beszéltek róla, úgy elég nehéz.
Nekünk még 209 nap van az esküvőig, én is kezdek izgulni, de beszélni kell róla!
24N
Egymással miről szoktatok beszélni?
Párotokkal kéne megbeszélni a legféltettebb titkaitokat, kételyeiteket.
az normális ha izgulsz, én is úgy voltam... én elég sírós fajta vagyok sokszor, és attól féltem hogy örömsírás lesz belőle... aztán csak annyi volt hogy a férjemmel vigyorogtunk mint a tejbetök végig az esküvőnkön, anyáink meg a nővérem bőgtek:)
viszont ha beszélni sem akarsz róla akkor ott baj lehet. talán nem vagy kész a dologra.beszéld meg a pároddal....
26/N
hidd el én is féltem. ezt teljesen komolyan mondom. soha senkit nem szerettem eddig csak a férjemet, és majd meghaltam a félelemtől hogy úristen mi lesz később és nem akarok elválni....manapság meg milyen sok válás van...
a férjem testvére és annak férje is állandóan veszekednek volt már megcsalás és a válás szélén táncolnak. de az ő kapcsolatuk eleve végig veszekedős volt. a csaj részéről nincs meg a szerelem. így eleve halálraítélt a dolog, és csak megkeserítik egymás életét.
de nálunk más volt a helyzet. a kapcsolatunk gyakorlatilag veszekedésmentes, szeretjük egymást. mégis féltem, nem akartam válni. én csak egy férjet szerettem volna de őt örökre. a mi kapcsolatunk az őszinteségen alapszik, én elmondtam ezirányú félelmeimet, és nagyon megértő volt. megnyugtatott, hogy mi nagyon boldogok leszünk együtt, mert tényleg őszinte a kapcsolatunk és ha gondunk van megbeszéljük és ilyesmi.... végül azt mondta ha esetleg még nem szeretnék esküvőt akkor addig vár rám amíg kész leszek rá. és akkor már megmondtam hogy hozzá akarok menni. sose volt kérdés. csak féltem.
mindenképp beszéljetek erről, talán te még nem állsz készen a házasságra.
egyébként nagyon jó érzés, mikor a feleségeként mutat be valahol. inkább megnyugvás, biztos pont, mintsem egy bilincs, ami miatt sokan nem akarnak házasodni.:)
Ti kapcsolatotok a ti kezetekben van.
Ha figyeltek egymásra és mindkettőtöknek az a célja, hogy házasok maradjatok akkor azok is maradtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!