Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megáltoztathatom a nevemet erre az esküvő után?
Horváth Tímeának hívnak a párom Csónakos Gábor.
Nem szimpatikus egyik variáció sem(pl csónakosné Horváth...,Csónakos Gáborné stbstb), de a párom szülei ragaszkodnak a névfelvételhez(ne maradjon meg a leánykori nevem)Szerintetek lehetek Cs. Horváth Tímea?
Egyébként köszönöm a válaszokat, még majd csak most megyünk időpontot kérni és majd ott úgyis megmondják, de ha nem lehet akkor tényleg praktikusságból lehet maradok, így a párom szülei meg majd beletörődnek, csak nagyon régimódiak....
Köszönöm mindenkinek a választ!
kérdezőnek:
úgy értem, hogy ha google-ban rákeresel, nem dob ki olyan vezetéknevet, hogy "Csónakos", a Te kérséseden kívül
ja! iwiw-en sem dob ki ilyen vezetéknevű embert. Szóval kellően gyanús.
De nem gáz, ha fiktív név, csak miért kell úgy csinálni, mintha igazi lenne
A párom erdélyi egy kis faluból való, nem értem miért fontos ez... köszönöm a hozzászólásokat mégegyszer nem kívánok többet hozzászólni a kérdéshez
Nem használunk iwiwet, nem is nagyon ismerjük....
nem értem miért keresgéltek a páromra.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!