Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megáltoztathatom a nevemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megáltoztathatom a nevemet erre az esküvő után?

Figyelt kérdés

Horváth Tímeának hívnak a párom Csónakos Gábor.

Nem szimpatikus egyik variáció sem(pl csónakosné Horváth...,Csónakos Gáborné stbstb), de a párom szülei ragaszkodnak a névfelvételhez(ne maradjon meg a leánykori nevem)Szerintetek lehetek Cs. Horváth Tímea?

2009. szept. 8. 13:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy érted? Így hívnak....
2009. szept. 8. 20:49
 22/28 A kérdező kommentje:

Egyébként köszönöm a válaszokat, még majd csak most megyünk időpontot kérni és majd ott úgyis megmondják, de ha nem lehet akkor tényleg praktikusságból lehet maradok, így a párom szülei meg majd beletörődnek, csak nagyon régimódiak....

Köszönöm mindenkinek a választ!

2009. szept. 8. 21:06
 23/28 anonim ***** válasza:
54%
Ezer szerencséjük,hogy nem én leszek a menyük.Felháborítónak tartottam volna,hogy ők szabják meg,hogy mi legyen a nevem ezután,jó esetben életem végéig.Tuti,hogy bosszantásképp felajánlottam volna a férjemnek,hogy vegye fel ő az én nevem,"hisz ha összeházasodunk akkor felvállal engem."Ez egy elég buta indok,szóval nincs köze a név felvételének ahhoz,hogy miért is köttetik a házasság.Anyós és após pedig foglalkozzon a saját életével,valószinüleg már most meghúznám a határt,hogy lássák meddig mehetnek el.Nem túl messzre az biztos. :)
2009. szept. 9. 01:09
 24/28 anonim ***** válasza:
54%

kérdezőnek:

úgy értem, hogy ha google-ban rákeresel, nem dob ki olyan vezetéknevet, hogy "Csónakos", a Te kérséseden kívül

2009. szept. 9. 08:31
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

ja! iwiw-en sem dob ki ilyen vezetéknevű embert. Szóval kellően gyanús.

De nem gáz, ha fiktív név, csak miért kell úgy csinálni, mintha igazi lenne

2009. szept. 9. 08:33
 26/28 A kérdező kommentje:

A párom erdélyi egy kis faluból való, nem értem miért fontos ez... köszönöm a hozzászólásokat mégegyszer nem kívánok többet hozzászólni a kérdéshez

Nem használunk iwiwet, nem is nagyon ismerjük....

nem értem miért keresgéltek a páromra.........

2009. szept. 9. 15:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ritka név, akkor biztos nem akarnék Horváth maradni. Hanem büszkén lennék Csónakos Tímea. Valószínűleg a szülők is azért ragaszkodnak ehhez, mert szeretnék, ha valaki továbbvinné a nevet. Mert akkor tényleg annyira ritka lehet,hogy csak ő viseli, meg esetleg az apja ezt a nevet
2009. szept. 9. 16:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom erősíteni, hogy nem lehetsz Cs. Horváth. Én a férjem nevét szerettem volna felvenni aés a család nevem kezdő betűjét utána. Nem engedték. Én a kötőjelest választottam.
2009. szept. 11. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!