Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik ez a ruha?
Nem rossz, de nem is éreztem azt a húhh, de gyönyörű érzést.
De figyelj! Szerintem ne kérdezősködj itt, hogy tetszik-e vagy sem. Ha én feltölteném az enyémet - júliusban lesz esküvőm - biztos sokaknak nem tetszene. De én felvettem, és utána már hiába próbáltam fel akármilyet, nem tetszett egyik sem annyira. Azért, mert az tükrözi az egyéniségemet! Ha neked ez tetszik, akkor vedd fel nyugodtan. Mellesleg nem is ugyanúgy fog állni rajtad, mint a modellen, hiszen lehet, hogy rajtad 100szor jobban áll. Én mikor képem megláttam a ruhámat, először nem is tetszett, de mégis felpróbáltam, és magamon eszméletlen jó volt. Szóval ne mások véleményével foglalkozz, mindenkinek úgysem fog tetszeni! :)
Jah, és én nem is szomorítanám el magam, hogy "jajj ennyi embernek nem tetszik a ruhám, biztos nem is szép akkor" stb., neked tetszik, és ez a lényeg! :) Nah meg az sem árt, ha a vőlegénynek tetszik! :D
köszi:)
Utolsó válaszoló. Kíváncsi vagyok a ruhádra. Megmutatnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!