Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire szokás meghívni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokás meghívni az egész családot a polgári szertartásra, ha az után mindenki mehet haza, mert nincs lagzi?

Figyelt kérdés
Nem csak a párnak és a 2 tanúnak kéne ilyenkor ott lennie?

2013. febr. 7. 15:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na most a másik kérdésem, hogy ilyenkor illik-e valami vinni?

Nem nagyon járkálok esküvőre, bár nem hiszem, hogy ilyen feltételekkel kellene, de sértődést sem szeretnék.

2013. febr. 7. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Leírom a kérdésed tanulságát:

Te olyan ember vagy, akinek ha házasodik a barátja, de nem ad ennek alkalmából semmit, akkor feleslegesnek tartod, hogy elutazz, és megnézd élete egyik legfontosabb eseményét.

Az én egyik barátnőm olyan ember, hogy amikor veszélyben volt az esküvőnk költségvetése (kirúgtak váratlanul a munkahelyemről) és megkérdeztem, hogy ha csak polgári lesz és után semmi, akkor is eljön-e egy másik megyéből, akkor azt válaszolta: Ki nem hagynám az esküvőd, hiszen egyszer van az életben.

Szóval...ja...

24N

2013. febr. 7. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Na most a másik kérdésem, hogy ilyenkor illik-e valami vinni? "

Ha elmész, igen, illik.

2013. febr. 7. 20:50
 14/16 A kérdező kommentje:

Én számos dologban segítettem, a költözésben, úgy, hogy a benzint én fizettem.

Általában én emelem fel a telefont, hogy mi van veletek.

Azt meg fenntartom, hogy én azt tartom korrektnek, ha az ajándékért cserébe egy rohadt pohár narancslevet és legalább egy szelet zsíros kenyeret lila hagymával kapjanak a vendégek. Barátom vagy nem barátom.

2013. febr. 8. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, ha olyan jó barátok vagytok, h ezt így nem illik, és nekik hogy esne fordítva?
2013. szept. 12. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:

A kisebbfajta fogadas az esküvö utan is penzbe kerül, mar 50-60före is, amihez kell egy helyszin is. Oda megszervezni az eteleket es italokat sem mindenki alma, igy en teljesen megertem, ha nincs lagzi. Cserebe viszont nem szabad elvarni, hogy elmenjenek az esküvöre, mert van, aki igy nem akar elmenni, igy szerintem ha nem akarsz, mondd meg nekik, es ne menj el.

En nem varnam el, hogy barki is eljöjjön az esküvömre, ha barmi miatt nem akar, viszont ha en megyek esküvöre, engem nem erdekel, hogy van-e lagzi, vagy nincs, mert szerintem nem ez a fontos, hanem, hogy ket ember ugy döntött, hogy összeköti az eletet. Amennyi ket tanus esküvö van, mar az is jo, ha egyaltalan meghivnak.

2014. jan. 8. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!