Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik cipő tetszik jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik cipő tetszik jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. febr. 5. 19:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem csinos cipők ezek, de nem esküvőre. Imádom a platformot, magassarkút, és alapjáraton nincs is problémám azzal, hogy platform esküvőre, de ez szerintem már túl extrém. De ez csak az én véleményem.

Természetesen válaszd azt, ami neked jobban tetszik, illetve jobban megy a ruhádhoz. Ha ez a két lehetőség van csak, akkor a másodikra voksolnék.

2013. febr. 5. 20:50
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

hát, úgy látom, egyedül leszek a véleményemmel, de nekem az elsőőőő :)

amúgy azt válaszd, ami jobban tetszik, jobban meg a ruhádhoz. Ha csipke ruhád van, akkor a második, ha csupa strassz, akkor is, mert sok lenne már...

Ha viszont is egyszerű, akkor lehet a cipő az extra :)

2013. febr. 5. 22:18
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
1.
2013. febr. 5. 23:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit írhattam ilyen rosszat, amiért mindenki lepontozott! Csak leírtam a tapasztalataimat! 9-es voltam! :S
2013. febr. 6. 00:19
 15/25 anonim ***** válasza:
9-es, tőlem kaptál egy zöld pacsit. :) Most már bejön a kép, nekem is a második tetszik jobban, az első az én ízlésemhez képest sok egy kicsit.
2013. febr. 6. 00:24
 16/25 anonim ***** válasza:
89%

nekem is jobban tetszik az elso!

viszont nagyon sokat szamit, hogy ki hordja. ha meno, es jo no vagy, akkor (majdnem mindegy melyik;DD) akkor az elso nyugodtan. ha amugy visszafogottabb es kevesbe csillivilis, akkor inkabb a masodik (pedig az nekem igazabol tenyleg nem annyira tetszik)

2013. febr. 6. 00:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Ezek gyönyörű cipők, nekem az első tetszik jobban. Bár esküvőre nem venném fel, ez inkább valami buliba tudom elképzelni, oda tökéletes választás. Esküvőre inkább a másodikat, oda inkább az illik.

20L

2013. febr. 6. 08:44
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát, ha ezek közül kell választani, akkor a második. Bár ruha nélkül elég nehéz eleve cipőt választani, szóval, lehet, hogy olyan ruhád van, amihez az első passzolna.

Nekem pl. fekete platform cipőm lesz, egy részén fehér kristály díszítéssel, és illik ahhoz a ruhához, amit választottam, hiába a legtöbbhez nem illene.

De az alibabáról ne vegyél. Ilyen cipőben nem szabad olcsót venni, mert kényelmetlen lesz.

Amúgy én nem értem azokat, akik itt beírják, hogy egy értelmes lépést sem tudsz majd benne tenni. Na lehet, hogy a beíró nem tud ilyenben menni, de azért ne legyen már helyetted okos. Én pl. kis sarkúban nem tudok menni. Minél magasabb, annál kényelmesebbnek tartom és annál jobban tudok benne menni. Mondjuk hozzá tartozik, hogy a legegyszerűbben 25-től kezdődik a márka, amit én hordok, de van, hogy 10-12 órás napokat nyomok le bennük, meg még a villamos után is tudok FUTNI. Nem, hogy értelmes lépést tenni...

2013. febr. 6. 10:14
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Mindkettő szép, de inkább a másodikat választanám. Egyébként meg annak aki a mindennapokban is magassarkút visel nem biztos, hogy gondot jelent egy magas cipő viselete az esküvőjén! Én is tuti hasonlót választanák, de nem lehet mert akkor sokkal magasabb lennék a páromnál:)
2013. febr. 6. 11:00
 20/25 anonim ***** válasza:
36%
egyik sem tetszik, ha csak a 2 opció, akkor a 2., de inkább mezitláb
2013. febr. 6. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!