Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a cipő? Laposat...

Milyen ez a cipő? Laposat keresek. Tetszik nektek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

#cipő #Zara #lapos szandál
2013. febr. 2. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem nem
2013. febr. 2. 17:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Esetleg kérhetnék picit bővebb válaszokat, indoklással? Arra is kíváncsi lennék, hogy nektek milyen van, mert eddig én mindig emeltet hordtam, de szeretnék laposat is beszerezni tavaszra.
2013. febr. 2. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem laposba ilyen van: [link]
2013. febr. 2. 18:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez is jól néz ki :)
2013. febr. 2. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem van: [link]

De a te linkelt cipőd is bájos. Csak jó drága...

2013. febr. 2. 19:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó, sarura én is gondoltam :) Igazából mind tetszettek, amit találtam, szerintem is drága, csak az a baj, hogy nyáron sokszor kell kiöltöznöm mindenféle családi/iskolai ügyes miatt, és ezt még úgy egész elegánsnak találtam, persze nem túlzottan.
2013. febr. 2. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem van egy hasonló Zara szandálom, amit linkeltél, tavaly vettem, de nem pont ilyen. Én szeretem és pont azért, amiért te akarod venni.

Esetleg még baleria cipők közt is szétnézhetsz, azok közt is van olyan, ami elegánsabb.

2013. febr. 4. 08:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) Akkor megnyugodtam, hogy a nem cipőboltos cipők is lehetnek jók.
2013. febr. 4. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem tetszik. Felülről még talán elmegy, de oldalról nagyon nem jön be nekem.
2013. febr. 4. 13:45
 10/10 anonim válasza:
nagyon bájos, és elegáns darab:) nekem is volt egy zara szandim,kb 4 évig nyúztam,és imádtam:)
2013. febr. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!