Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEnnyit érhet ezaz esküvői ruha és a koszoruslányruha?
Én nem venném meg. Amúgy együtt szerintem max 30 mert:
- gondolom használt
- nem tűnik a legszebb anyagúnak, tehát nem minőségi
- a szabása egyenesen ocsmány
Sajnálom nagyon ha megbántottalak.
Ne haragudj, de szerintem is baromi ronda mindkettő.
Talán együt 30 ezer, bár a menyasszonyi ruha legalább 15 éves dizájnnak tűnik....
A 11-esnek teljes mértékben igaza van.
Mondjuk én akkor sem venném fel, ha nekem fizetnének 30.000-et. Turkálóba beadhatod pár ezerért a menyasszonyit, interneten valószínűleg senki nem viszi el. Használt, megvan vagy 40 éves, csúnya, elszabott, igénytelen, rossz minőségű.
A menyecske elmehet farsangra gagyibb hercegnő-jelmeznek, így megpróbálhatod elsózni kölcsönzőkbe is.
szerintem semennyit..komolyan...ennél szebb ruhákat nem vesznek meg...max anyagár..és kész...a kettő együtt ötezer ft...de csak ha az anyag kell...bár sztem az is borzalmas...szerintem használd fel vmire az anyagot...jobban jársz te is...a rózsaszinből talán lehet vmit csinálni...bocsi a véleményemért, de ennél ezerszer szebb ruhákat alig tudnak eladni...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!