Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » MEnnyit érhet ezaz esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Glexy kérdése:

MEnnyit érhet ezaz esküvői ruha és a koszoruslányruha?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem venném meg. Amúgy együtt szerintem max 30 mert:

- gondolom használt

- nem tűnik a legszebb anyagúnak, tehát nem minőségi

- a szabása egyenesen ocsmány

Sajnálom nagyon ha megbántottalak.

2013. febr. 5. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem is baromi ronda mindkettő.

Talán együt 30 ezer, bár a menyasszonyi ruha legalább 15 éves dizájnnak tűnik....

2013. febr. 5. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A 11-esnek teljes mértékben igaza van.

Mondjuk én akkor sem venném fel, ha nekem fizetnének 30.000-et. Turkálóba beadhatod pár ezerért a menyasszonyit, interneten valószínűleg senki nem viszi el. Használt, megvan vagy 40 éves, csúnya, elszabott, igénytelen, rossz minőségű.

A menyecske elmehet farsangra gagyibb hercegnő-jelmeznek, így megpróbálhatod elsózni kölcsönzőkbe is.

2013. febr. 5. 16:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen rondákat a vaterán 5 ezerért már dobják utánad, de nem veszi meg senki.
2013. febr. 5. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem összesen 10 ezret. Bár én ennyit sem kapnék érte. Olcsó, fényes, kemény, borzalmas anyagból vannak, ódivatú a fazonjuk, nem jó a minőségük. Szóval szerintem nem sok embert találnál, aki a te ruháidról álmodozik. Bár próba szerencse. Hírdesd meg vaterán, meg ehhez hasonló oldalakon. Farsang jön, lehet, valaki megveszi jelmeznek. De max. 5 ezret írj árnak/ruha, de szerintem jobban jársz, ha licitre állítod.
2013. febr. 5. 21:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
*ennyit sem adnék. Elírtam, bocsi.
2013. febr. 5. 21:19
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem semennyit..komolyan...ennél szebb ruhákat nem vesznek meg...max anyagár..és kész...a kettő együtt ötezer ft...de csak ha az anyag kell...bár sztem az is borzalmas...szerintem használd fel vmire az anyagot...jobban jársz te is...a rózsaszinből talán lehet vmit csinálni...bocsi a véleményemért, de ennél ezerszer szebb ruhákat alig tudnak eladni...

24L

2013. febr. 6. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!