Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik maguk készítették az esküvői dekorációt (? )
Én szeretném csinálni a dekorációt, mert elég jó a kézügyességem.
Vannak ezek a pompomok:
Kipróbáltam az elkészítését mezei papír zsebkendővel (és körömvágó ollóval, mert nem találtam a rendeset :D) és tökre jó lett ahhoz képest, hogy csak zsepipapír, DE melyik az az anyag ami szerintetek a legjobb lenne? Írzák a krepp papírt hááát nem tudom. A zsepi pontosan milyen anyag? Nem lehet nagy méretben venni? :)
Mutatok is képet mit kreáltam.
5 db 3 rétegű zsepit használtam hozzá. Ezeket hártyáira szedtem és egymásra raktam így 15 réteg lett. A többit aszerint csináltam, ahogy a linkben írták.
Ilyen lett:
Amúgy ronda? Élőben nekem tetszik :)
Huhh megpróbálok valahonnan előszedni...mert a hugicám esküvője volt és valahol vannak a teremről is képek,szóval minden dekorációt saját kezűleg én készitettem,de most hirtelen nem tudok képet elővarázsolni:)
Nálunk szempont volt,hogy lehetőleg költségtakarékos megoldások legyenek:)
Egyetlen egy dolog volt gond,h irtó nagy volt a helység,hatalmas belmagassággal és plafon ventilátorokkal.
Nem volt egyszerű de szépre sikeredett.
Keresek neked képet!
Olcsó, mivel a vetex anyagból pl. lehet szerezni 9 métert 700 forintért. " Dekor anyagok -> vetex dekoranyag 50 cm * 9,1 m" a honlapról.
Tehát olcsó.
Kb. 5 perc volt megcsinálni az elsőt. A nagyot vegyük úgy 30 perc lesz.
Kell kb. 6-7.
Max egy napos laza munka, kötetlen tempóban. Nekem megéri, hogy ne kelljen a kis 40 fős esküvőmre a dekorosnak 50 ezret fizetni. Helyette kihozom 10-15-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!