Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idovel az eskuvo elott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idovel az eskuvo elott szoktak a meghivokat kuldeni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem kb 5 héttel előtte érdemes.
2009. szept. 3. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom előtte már személyesen mindenkinek szóltatok, kb egy hónappal előtte elég
2009. szept. 3. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
5 hét, 1 honap???:) Mikor meglàttam fél évre tippeltem, hogy legyen idö, visszajelzést küldeni a vendégeknek, hogy jön vagy nem és ugy megrendelni mindent/kaja, ital,éttermi foglalàs, esetenként busz/ :) szerintem!
2009. szept. 3. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
az éttermet és a buszt természetesen le lehet foglalni fél évvel előtte. Pontosítani épp elegendő 1-2 héttel előtte. (hány fő, melyik menü, stb...)
2009. szept. 3. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
személyesen csak a közvetlen rokonságot illik meghívni, kb 1 hónappal korábban ( de lehet 4-6 hét is). Postai úton is ugyan így. Így mindnekinek van ideje visszaszólni kb 2 héttel az esküvő előtt legkésőbb illik is megtenni ezt.
2009. szept. 3. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
14.02es vagyok! :) értem én, de pl. az én rokonsàgom, màr régen mondja hogy min. fél évvel elötte szoljunk :) Bàr esküvö màr volt, szük csalàdi, de akarunk lagzit is késöbb! :) De ez az én rokonsàgom! Pl. anya "rosszul" lett mikor bejelentettünk hogy egy honap mulva esküszünk! :)
2009. szept. 3. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát az 1 hónapot igazából kevésnek tartom. Amikor mentünk lagziba buszt szerveztünk rá,mert az ország másik végébe és sokan mentünk. Arra nem elég 1 hónap.
2009. szept. 3. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6 héttel előtte küldtük ki a meghívókat. Természetesen ha szóban már említést tesz az ember a meghívottnak, hogy esküvő lesz akkor szerintem elég a 4 hét is.
2009. szept. 3. 14:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.. Azert voltam erre kivancsi mert kulfoldon elek de Mo-on lesz az eskuvom. A parom kulfoldi igy az O rokonsaganak egeszen elkell jonnie Budapestre. Van egy kis problemank a polgari szertartassal mert kernek extra papirokat a paromtol es persze ezket hivatalos magyar foditassak kell ellatni. Mivel ennek van jo par honap atfutasi ideje mind itt kulfoldon es otthon igy a polgarmesteri hivatal csak akkor tudja a datumot nekuk lefoglalni amikor mar minden hivatalos papirt leadtunk..igy viszont csak 2 honappal max az eskuvo elott fogjuk tudni a polgari szertartassnak az idejet megtudni! A templommal nincs gond az mar megvan. Szoval 2 honappal elotte elg lesz a meghivokat kuldeni?? Az lehet hogy keves ido lesz a kulfoldieknek hotel , repulojegy stb.. foglalasara!
2009. szept. 3. 14:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Ettermet lefoglalni 1 evvel azelott szoktak itt , en erdelyi vagyok a meghivokat 2 hettel azelott kikuldeni , es aztan pontositasz
2009. szept. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!