Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői meghívó konzervdobozból?
Ezek jobbak...
Sokat el tudtok ti is készíteni, csak ki kell nyomtatni, nem mellesleg postára is lehet adni.
szerintem lehet venni hasonló konzervdobozokat (ajándékboltban láttam ilyet) az alján kell belerakni amit szeretnél, és az alja rápattintható /véglegesen/.
Ha ki akarod nyitni akkor felül a nyitófüllel kinyithatod.
12-es amit ír, az lehet a legjobb megoldás. De szerintem felesleges, még akkor is, ha a párnátokban is pénz van, mert
1 sokba fog kerülni egy-egy doboz
2 lehet neked tetszik, de a rokonyok nagy része vélhetően nem fogja érteni a poént
3 ráadásul egy nagy porfogó és senki sem örül a kacatoknak, mivel ez csak addig érdekes, míg ki nincs nyitva, illetve addig se, szóval a kinyitás pillanatában érdekes, de amúgy semmire se jó és mégiscsak egy üres konzervdoboz lesz
4 mindenki hamarosan ki fogja hajítani, mert mihez kezdjen vele
Jók ezek a modern ötletek, meg milyen egyedi, meg hú, de teljesen felesleges pénz kidobás nektek, úgyis minden ki lesz hajítva, max. egy egy szentimentális rokon elrakja a sima egyszerű papírt a többi papírjai közé, mert az elfér és nem zavar sok vizet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!