Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői meghívó konzervdobozból?
Hosszú várakozás és tényleg sikerül betölteni.
Keress egy konzervgyárat(ha van még olyan Magyarországon) jó pénzért biztos letolnak a gyártósoron egy kört amibe nem borsó van, hanem meghívó.
ezt úgy tudom elképzelni, hogy megveszed a konzerves dobozokat, az alján nyitod ki valami nagyon hipi-szupi nyitóval, amivel rendesen körbe tudod vágni, vagyis nem lesz cikk-cakkos. onnan kiöntöd a tartalmát, kiáztatod jól alaposan, majd valami szappanos jóillatú vízbe teszed napokig. Lesúrolod róla az emblémát, beleteszed a meghívót, keménypapírral beragasztod az alját.
Ha komolyan érdekel, én meg tudom neked csinálni, de elég drága lesz (konzerv, meghívópapír...)
ha érdekel, írok e-mailcímet és felvesszük a kapcsolatot, csinálok egy mintát neked, és eldöntöd, hogy tetszik-e.
Írj ha érdekel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!