Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hülyeség, vagy tényleg így van? (tanú kérdés)
Figyelt kérdés
Ha a menyasszonynak mondjunk nő a tanúja akkor a vőlegénynek férfi kell, hogy legyen. Szóval nem lehet a tanú nő-nő vagy férfi-férfi. Ez tényleg így van? Mert a párom a legjobb barátját választja tanúnak én meg a bátyámat, de azt mondták így nem lehet.2013. jan. 30. 15:01
2/8 anonim válasza:
hülyeség
azt választasz akit akarsz
akár az utcáról is beráncigálhatsz valakit :-)))
3/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem lehet?
Miért ne lehetne?
4/8 anonim válasza:
Ez marhaság. A tanúval kapcsolatban annyi a megkötés, hogy 18 év feletti és cselekvőképes legyen.
5/8 anonim válasza:
Nem lehet...Pff. Miért ne lehetne? Tiltja a törvény?!
6/8 anonim válasza:
Nem tiltja semmi, csak max. a "szokásjog", de én még ilyen szokásról sem hallottam. Mindegy, hogy milyen neműek a tanúk.
7/8 anonim válasza:
Hülyeség, a tanúk régen hagyományosan a keresztapák voltak. (A keresztszülő feladata, hogy gondoskodjon a keresztgyerekről házasságáig akkor, ha a szüleivel történne valami.)
Vőfélyeket, koszorús lányokat szokták párokba tenni esküvőn, régebben így próbálta a független fiatalokat összehozni a család v. baráti kör.
8/8 anonim válasza:
nekem a keresztszülőm volt, aki ffi, páromnak unokabátyja (keresztszülő híján), aki ugye szintén ffi
most októberben volt, nekünk senki nem mondott ilyet (mondjuk ha mondott volna, az sem érdekel:P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!