Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Köszönőajándéknak milyen bonbon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszönőajándéknak milyen bonbon?

Figyelt kérdés

Egy-egy szem bonbont akarunk köszönőajándéknak adni. A dekoráció olyan lesz, hogy minden fehér, fehér alapon fekete indamintás organza az asztalon, és fekete mintás szalvéta.

Fekete bonbonra gondoltam, bár ezekhez a színekhez a piros is menne gondolom.

Tud valaki olyan bonbont, ami egyesével van csomagolva, és fekete vagy mondjuk piros? Vagy milyen színű illene hozzá?

Tudom, hogy be lehet dobozolni, de azt úgyis otthagyják, kidobják se az időmet, se a pénzemet nem pazarolnám el kicsi dobozokra, tasakokra, ha tud valaki olyat, ami eleve darabonként van csomagolva passzoló színben.

Az a baj, hiába sok bonbont ismerek, így köszönőajándék szempontból egy se jut eszembe, ami pont jó lenne.

2013. jan. 28. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

[link]

talán itt..

2013. jan. 28. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Lindt lindornak van piros, fekete és sárga.

[link]

nagyon finom és egyenként van csomagolva.

Mondjuk én feleslegesnek tartom ezt, mert minek is? nem lesz süti? nem lesz kaja?

ta a vacsorával köszönöd meg hogy eljönnek az esküvödre és veled ünnepelnek.

ök felköszöntenek egy ajándékkal, de te még vissza köszöntöd egy bonbonnal. akkor most nekik is kell valamit adni még?

2013. jan. 28. 21:35
 3/9 A kérdező kommentje:
hát én is így vagyok vele, hogy teljesen felesleges. De egy rakás esküvő volt a családban és mindenki ad valamit. Többnyire még be is dobozolták stb. Aztán most milyen, ha ja mi meg lespóroljuk. Én nem tudom ez az utóbbi pár évben divat, de már egyre durvábbakat adnak dísztárgyakat, meg ilyenek...
2013. jan. 28. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Én egy esküvőn voltam, ott a kicsi sport csoki volt átcsomagolva egy fehér papírba amire ráolt nyomtatva, hogy Köszönjük Timi, Peti

Szerintem ez elég olcsón megúszható így.

2013. jan. 28. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Én 5 darab üveggolyót raktam organza anyagba. Méghozzá sárgába.

Nekünk tavaszi esküvőnk volt, így volt:

fehér

lila

sárga

zöld

rózsaszín a dekorációban.

2013. jan. 29. 07:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Én meg bonbont akarok és nem akarok külön csomagolni.
2013. jan. 29. 07:49
 7/9 anonim ***** válasza:
2013. jan. 29. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

Bonbonban semmi nincs,bezabálja,kész.

Ami nekem nagyon tetszett,és megvan még mindig: Mézeskalács,sziv alakú,pár nevével dátummal.

[link]

ilyesmi. A pár maga készitette.

(Megsütni 1 óra,disziteni a téli mézeskalácsokból kiindulva óránként kb 30-40 darabot lehet) És nem költessz rakat pénzt köszönőajándékra.

2013. jan. 29. 09:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg a mon cheri. Éppen azért akarunk olyat, amiben "semmi nincs csak bezabálják és kész" mert azt legalább bezabálják. A többi meg olyan, hogy időt és pénzt áldozol ár, és egy rakás ember el sem viszi, vagy otthon is csak porfogóként tekint rá, mert nem tud vele mihez kezdeni. Olyanra meg minek áldozni? A bonbon, ha meg valakinek nem kell, legalább a másik megeszi.
2013. jan. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!