Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két helyen ugyanaz a gyürü?
Figyelt kérdés
Titán karikagyűrűket nézünk,két magyar webáruházban is láttam ugyanazt,az egyik helyen dupla annyiért...ez hogy lehet?majd késöbb külföldi aukcios oldalon is láttam,ez azt jelenti hogy a webáruházak is innen rendelik?Akkor miért a webáruházban veszi meg valaki ha szinte tizedannyiért is megkaphatja?Még a kép is ugyanaz volt...a webáruházak akarnak "átvágni?"2013. jan. 28. 18:24
11/17 anonim válasza:
Létezik aranyozott ezüst gyűrű is, az is nagyok szép.
12/17 anonim válasza:
Ezek a gyűrűk, amikről linket kaptál, tényleg nagyon szépek:-) Szerintem, itt megnézheted őket személyesen.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. febr. 6. 20:40
14/17 anonim válasza:
Persze, h létezhet!
A mi gyűrűnk fehérarany, az ékszerészeben (ami egyben webáruház is) 198.000 Ft-ért lehetett megrendelni. Én fogtam, lefotóztam a telefonommal, elvittem egy helyi neves ékszerészhez, és Ő elkészítette nekünk a tökéletes mását 120.000 ft-ért.
15/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
Én érdeklődtem az aranyozott gyűrűk után, de azt mondták az ékszerészek, hogy sajnos az aranyozás egy néhány éven belül teljesen lekopik a gyűrűről. Nem ajánlják. Egyébként mi is gondolkodtunk ezen a variáción.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!