Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két helyen ugyanaz a gyürü?
NE! ne vegyetek titánt!!! nagyon csúnya a színe, közel sem olyan, mint a képen! olyan a színe, mint az anyacsavaré!
mi megrendeltük, szerdán kaptuk meg, hát majdnem sírva fakadtam (illetve nem majdnem)... a színe hagyján, de 4 számmal nagyobbat küldtem minimum (bár a zacskón a rendelt szám szerepelt, de akkor is látszott, hogy nagyobb)...szombaton meg ugye esküvő... mi végül ródiumozott ezüstöt vettünk, összesen 5000 volt a 2, és sokkkal szebb!!!
Második:olvastam amit irtál,már korábban,bár én a wolframrol hallottam hasonlokat.sajna itt a legegyszerübbek kerülnek nálunk 80ba és utána a határ a csillagos ég...meg sajnálnám az aranyat ha bármi történne vele....
ha jol láttam te irtad a ródiumozott ezüstöt-tudnál mutatni képet hogy milyen?
Igen,igazábol aranyat szeretnék,de nekünk megfizethetetlen jelen pillanatban,titánt is épp ezért aranyozottat néztem,ugyanis minden ékszerem arany,és furán mutatna a sima ezüst színű gyűrű.
Megbízható korrekt és gyors oldal!
Mind az eljegyzési mind a karika gyűrűt tőlük rendeltük.
Sok boldogságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!