Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nyoszolyólányok és a koszorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyoszolyólányok és a koszorús lányok ruháját hogy szokás fizetni, a pár fizeti vagy saját magának?

Figyelt kérdés
Ill. egy és ugyanaz a nyoszolyó és koszorúslány?
2013. jan. 27. 21:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit,tőlem mindenki zöld pacsit kapott!!

Nem tudom mostmár nálunk hogyan lesz ... nézzek szét esetleg és úgy mondjam nekik, hogy én milyen gondoltam, láttam, vagy ha színt megmondom, bízzam rájuk? Vagy együtt szoktak elmenni próbára? Életemben nem voltam még ilyen helyzetben egyik oldalról sem, bocsi a bénázásért :(

Nem akarok nagyon drágát, de azért szépet akarok,és kicsit alkalmisat.

2013. jan. 28. 10:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is a koszorúslányok fogják állni,eszébe sem jutott senkinek,hogy máshogy is lehetne.Mikor anno én voltam,akkor is mi álltuk magunknak.
2013. jan. 29. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!