Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kölcsönöznél ilyen helyről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönöznél ilyen helyről?

Figyelt kérdés

Összesen két helyen próbáltam ruhákat. Az elsőnél mindenfélét rám adott a csaj, elmondta a véleményét, volt, amire kifejezetten mondta is, hogy nem az én ruhám szeirnte stb. Kiegészítőket is rám adott, minden tudnivalót elmondott felírt, majd mondta, hogy bármikor bármelyiket megint fel akarom venni, jöjjek be stb.

Itt van egy szép ruha, ami tetszik 100ért.

Másik helyen meg mindegy mit vettem fel, egyfolytában hogy milyen szép, akármilyen béna volt, ez a tökéletes, szinte már erőszakolták, hogy most rögtön döntsek, nem kell kép se róla, nem kell azt nézegetni, döntsem rögtön, más lefoglalja, úristen, kiegészítőket nem lehet felvenni, sőt még megnézni sem, meg szerintük nem is érdekes, csak gyorsan-gyorsan válasszak egy ruhát, aztán majd utána nézhetek fátylat stb.

Itt van egy nagyon szép ruha, 150 ezer. De borzasztó idegesítő a nő, meg az is idegesít, hogy meg se lehet nézni a kiegészítőket, mert nem az üzletben tartják és csak akkor lehet nézni, mikor a ruhát lefoglaltam ÉS az esküvő előtti héten megyek méretre igazíttatni. Én még ilyet nem is hallottam. Hogy válasszak ruhát úgy, hogy azt sem tudom milyen fátylak, bolerók vannak? Meg amúgy is olyan erőszakos volt.

Döntött itt más is ilyen érzelmi alapon, hogy hiába szép a ruha, de nem tetszik a hozzáállás és akkor inkább hagyta?

2013. jan. 24. 21:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én nem nevezném okoskodásnak és nyomulásnak, ha elmondja, hogy szerinte előnyös-e az a ruha nekem. Szerintem aki egy ilyen helyen dolgozik, az több száz menyasszonyt is látott már, és látja, hogy lesz olyan, ami sokkal előnyösebb.

Egyébként én nem tudom elképzelni, hogy segítség nélkül hogyan lehet menyasszonyi ruhát próbálni, ezeket egyedül fel sem és le sem lehet normálisan venni, fűzőt fűzni.. és ha a szalonosok helyében lennék én sem örülnék neki, ha pl egy csaj meg a barátnője, akik lehet most látnak életükben először ilyet elkezdenék húzogatni a 300 ezres ruhákat. Meg mivel nem többnyire nem a saját méreteid, mikor fűzővel behúzva sem elég szűk, akkor nem mindegy, hogy meg tudjátok nézni, úgy, hogy a szalnos mögötted áll és összefogja rajtad, a kísérőd meg messzebb megy, vagy ketten nyomorogtok a cipőben nem megközelíthető kis helyen, és próbáljátok nézni, hogy úgy milyen, ha hátul tartja.

Az első helyen a csaj el is mondta, hogy a végső próbára mindenképpen hozni kell azt, aki majd segít öltözni, és megmutat majd mindent neki, hogy hogy adja rám, hogyan húzza be, hogy igazítsa el az egészet, meg megmutatja, hogy a legjobb leülni, lépcsőzni stb. Mondjuk lehet a legegyszerűbb megoldású ruháknál ez nem nagy szám.

Végül az első választom, a különbségből kijön minden kiegészítő és itt láthattam, hogy csodaszépek vannak és passzolnak is a ruhához, meg tényleg őszintén segített választani, nem az volt, hogy mindenre azt mondta, hogy gyönyörű vaaaagy, ez gyönyörűűű na mi lesz, jó ez a ruha akkor?

2013. jan. 27. 01:47
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Figyelj, én rendes acélmerevítős fűzőket (nem olyan "fűzőnek" nevezett műanyagos utánzatokat, amik egy menyasszonyiban vannak) és korhű ruhákat felveszek egyedül. Nekem pl. nem okozna problémát. Az, hogy neked igen, egy teljesen más kérdés. Nem egy embert láttam már, aki megoldotta egyedül. Ezért felesleges volt lepontoznod.

A másik az, hogy miért tetted fel a kérdést, ha neked egyértelmű, hogy melyik szalonnal/ruhával szimpatizálsz? Csak azért, hogy lepontozhasd, és leugathasd azokat, akik nem az eladó stílusa alapján választanak, felesleges volt.

ÉN nem szeretem, ha megmondják, mi hogyan áll, ugyanis van nekem is szemem, és értek is a ruhákhoz, lévén magam is varrok. Nekem okoskodás az, ha rögtön bizsukat párosítgat hozzá.

Nem várom azt, hogy ajnározzanak egy ruhában, se azt, hogy megszóljanak. Csupán azt várom el, hogy hagyjanak nézelődni, a saját véleményüktől mentesen. Engem egyformán irritál mindkettő hozzáállás.

2013. jan. 27. 03:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem akarlak kiábrándítani, de egyedül a kérdező kevés ahhoz, hogy lepontozzon.
2013. jan. 27. 10:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Amúgy hozzátenném, hogy én kérdeztem MINDKÉT helyen, hogy milyen kiegészítők vannak, nem ő hozta, hogy hé tegyünk már rád bizsut is. A kiegészítő egyébként nem feltétlen bizsut jelent, hanem fátylat, bolerót.
2013. jan. 27. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!