Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen nem-tárgy nászajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nem-tárgy nászajándékot adhatnék?

Figyelt kérdés
Az illetők nem szeretnének ajándékot, nincs szükségük semmire. Pénzt nem akarok adni. Marad az, hogy befizetem őket valamilyen közös programra. 30-40 rugó a maximális keret. Mit gondoltok, mit adhatnék?
2009. aug. 31. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak wellnes hotelok, ahol elszállásolás nélkül is élvezheted a wellnes részt. Fizesd be őket egy ilyen fürdőhelyre, élvezhetik a szaunákat és még egy masszázs is belefér.
2009. aug. 31. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Színházbérlet, vásárlási utalvány, és az első válasz is jó.
2009. aug. 31. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
mi kaptunk egy csomó ikea utalványt, nagyon örültünk neki. de szerintem bármilyen vásárlási utalvány jó.
2009. aug. 31. 21:29
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, gondolkodom-gondolkodom :)

Jó lenne a színházbérlet is, a wellness is. Budapesten tudtok jó hotelt esetleg?

2009. aug. 31. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Legény/leánybúcsú? Csapj nekik egy bulit.
2009. szept. 1. 01:21
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Tudakold meg finoman(talán a szüleiktől,testvéreiktől),hogy mire lenne az ifjú párnak szüksége.

Szerintem adj nekik pénzt,azt arra öltik amira szükségük van.Ezzel hozzájárulhatsz a nászútjukhoz!

Vagy olyan dolgot adj,amiről eszükbe jutsz.A fenti hozzászólókhoz én csatlakozom,remek ötlet a wllnws,stb..

A barátnőm egyik unokatesójának az eljegyzésére(bocsi ez nem esküvői,de ideírom),olyan két egyforma pólót csináltatott,amire a leendő pár fotóját rakatta fel.Nagyon szeretik,és egy örök emlék marad...

2009. szept. 1. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
mi múltkor masszázsjegyeket vettünk, azt mindenkik szereti :)
2009. szept. 1. 14:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, valószínűleg színházbérlet lesz belőle :)
2009. szept. 2. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:

www.meglepkek.hu

Innen válogathatsz!

2009. szept. 14. 20:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azóta megvolt az esküvő, színházbérletet kaptak, és örültek :)
2009. szept. 16. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!