Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket adnátok kis esküvőre?
Figyelt kérdés
Kis esküvőt tervezünk,de szeretnénk ha emlékezetes lenne.Nem anyagiak miatt,csak egyszerűen nem vágyunk nagy lagzira.2013. jan. 22. 23:48
1/7 anonim válasza:
Pontosíts egy kicsit, hogy mire vársz konkrétan ötleteket :)
2/7 anonim válasza:
Ha van valami tó, ahol tartanátok, akkor úszó lampionokat vízre bocsátani a násznépnek :) mindenki mondjuk 3 lampiont és elég szép lesz. Lebomlik, nem károsítja a környezetet :)
3/7 anonim válasza:
Nekünk is kis esküvőnk volt tavaly mivel a férjem nem akart nagy felhajtást. Abban egyeztünk ki hogy ok nem hívunk sok embert, 23-an voltunk összesen, de amúgy minden ugyanolyan lesz mintha nagyobb lenne. Volt zenekar, hagyományos menyasszonyi ruhám, menyecskeruha. Terem dekor, székszoknyák, emeletes menyasszonyi torta. Nagyon jól sikerült, nagyon összetartó volt a vendégsereg , nem kezdtek el idő előtt hazamenni. Volt éjfélkor gyertyafénykeringő. Szóval nagyon jól sikerült.
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ilyen ötleteket,saját tapasztalatokat várok,mint a 2. és 3. válaszoló írt.Köszi nekik.
Még írhattok:)
2013. jan. 23. 12:31
5/7 anonim válasza:
Mi még csináltunk a tortáknak egy svédasztalt , oda lettek felrakva vacsi után. És középre egy gyümölcsöstálat kértem. Hiába voltunk kevesen azért volt rajta jó pár torta és jól is nézett ki.
6/7 anonim válasza:
Nekem 43 fős "lagzim" volt svédasztallal, egy ismerős csinálta a zenét, egy vendéglő nagytermében voltunk, szerintem klassz volt, jól éreztük magunkat.
7/7 anonim válasza:
Nekem szombaton lesz az esküvőm. Igazából csak polgári szertartás, lagzi nem. Nálunk a szűk családi kör is 50 fő. Anyukáink viszont nem elégedtek meg az egyszerű kis szertartással, így utána lesz egy teázóban teázás, kávézás, ki mit akar, plusz egy emeletes torta. Itt lesz az egész rokonság. Utána szülőstül, testvérestül (tehát csak a nagyon közeliek) elindulunk anyumékhoz. Nekik nagy családi házuk van és ott lesz egy kis állófogadásszerű vacsora. Nem szerettem volna nagy felhajtást. Szerintem így is szép lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!