Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik megvették, vagy varratták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megvették, vagy varratták az esküvői ruhájukat! Felvettétek később otthon, mikor senki sem látta?

Figyelt kérdés
Én tuti felvenném :)

2013. jan. 21. 18:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%
Most mégis mi rosszat írtam?
2013. jan. 21. 19:45
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

nem, sose. de nem is rossz otlet!;)

szoktunk viccelodni a ferjemmel, mikor nem tudom, h mit vegyek fel, hogy majd abba megyek. Azert egyszer meglepnem hogy hazajon en meg abba fozocskezek (NEM!) :D

2013. jan. 21. 20:29
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha senki nem veszi fel, akkor miért nem béreltétek, vagy adtátok el? (Már aki megvette, de nem vette fel azóta.)

Mondjuk gond, hogy sokszor ahogy észrevettem a kiegészítőket (sokan, nem mindenki) bérlik a ruhát megveszik. Így már nehéz lenne felvenni (pl alsószoknya nélkül).

Egyébként én felvenném utána is. (Vagy ha már nem akkor eladnám, bár nehéz lenne megválni egy ilyen emléktől.)

2013. jan. 21. 20:41
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Esküvő előtt csak 3-4 alkalommal vettem fel (megmutatni barátnőnk, abroncshoz próbálni ilyesmi), esküvő után felvettem már párszor, csak úgy nézegetni benne magam a tükörben :) most már nem féltem, hogy összekoszolom, csak a saját szórakoztatásomra.
2013. jan. 21. 20:42
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

én is 1x felvettem, meg volt róla szó, hogy csinálunk téli TTD-t, de sajnos pont azon a hétvégén vitték el, mikor nagy hó esett.

aki szerint meg ovis, szerintem a felfogásával vannak gondok, és inkább az van ovis szinten

2013. jan. 21. 20:52
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem vettem fel azóta és nem adtam el,ott lóg a szekrényben.A ruhát 40.000-ért vettem,ugyanazon a helyen a kölcsönzést kb. a duplájából tudtam volna kihozni.Mivel elég alacsony vagyok,így a ruhát át kellett alakítani a magasságomra,amit a bérelt ruhánál nem tudtak volna megvalósítani,ezért az ára és az átszabhatósága miatt vettem meg,na és mert gyönyörű.Mivel ennyire kicsi menyasszony ritkán sétál a világban,ezért az eladás számomra felejtős,ezért marad a szekrényben.

Az esküvőn átéltem az "én vagyok a királylány" érzést,már nincs motívációm,hogy felvegyem otthon csak úgy.

2013. jan. 21. 20:58
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
De jó neked,hogy ez a legnagyobb gondod!
2013. jan. 21. 21:15
 18/25 A kérdező kommentje:
Sok kicsi menyasszony mászkál a világban, többek közt én is...
2013. jan. 21. 21:48
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Én farsangi ruhát csináltattam belőle a lányaimnak. Imádták. :-)
2013. jan. 21. 21:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Hány centi vagy?
2013. jan. 22. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!