Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek az esküvőjén ilyen "ujjlenyomatos" vendégkönyve?
Az egyik volt csoporttársam esküvői képei között láttam ilyet először, nekem tetszik.
Elnézést, mindenkinek lehet és legyen is saját véleménye, de egyrészt van aki úgy gondolkozik, mintha csupa leprásról lenne szó, meg mintha kb. egymillió idegen ember matatna a tintába (ami egyébként bőrbarát), másrészt szinte bárhol lehet venni ph-semleges nedves törlőkendőcsomagot (egy csomag kb. 20-40-60-80 db-os), fertőtlenítőset is - nem utolsó sorban pedig, aki ennyire tisztaságmániás és domestosbarát, az egyszerűen nem nyom lenyomatot - nem erőszak a disznótor!
"meg mintha kb. egymillió idegen ember matatna a tintába (ami egyébként bőrbarát), másrészt szinte bárhol lehet venni ph-semleges nedves törlőkendőcsomagot (egy csomag kb. 20-40-60-80 db-os), fertőtlenítőset is "
Tisztában vagyunk vele, ezért javasoltuk többen is, hogy gondoskodjanak róla. Ne haragudj, de ez sajnos nem mindenkinél alap (nem sértésnek szánom és nem is célzásnak).
Viszont azért egy 150 fős esküvőn ne mondd már, hogy higiénikus 70 ember után belenyomni a kezed valahova. Az egyik pl. herpeszt terjeszt és épp a száját matatta előtte, a másik az orrát piszkálta és épp influenzás, a harmadiknak gomba van a körme alatt...stb.stb.
Nem hiszem azt, hogy leprások az emberek, de BÁRKINEK lehet olyan betegsége, amit a tudtán kívül továbbadhat. Ezért írtam, hogy a törlőkendőről fontos gondoskodni. Nem hiszem, hogy főben járó vétek lenne az elővigyázatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!