Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt valakinek az esküvőjén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valakinek az esküvőjén ilyen "ujjlenyomatos" vendégkönyve?

Figyelt kérdés

[link]

Vendégeknek hogy tetszett? Rendeltétek, vagy ti csináltátok?

2013. jan. 20. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont ez a jó benne, lehet, hogy egy-két ember csodálkozik majd, vagy nem tetszik neki, de a többségnek semleges lesz, vagy tetszik, nektek lesz emléketek is, az írogatós könyv meg nagyon béna lenne, ez jobb.
2013. jan. 22. 15:26
 12/18 anonim válasza:
95%

Az egyik volt csoporttársam esküvői képei között láttam ilyet először, nekem tetszik.

Elnézést, mindenkinek lehet és legyen is saját véleménye, de egyrészt van aki úgy gondolkozik, mintha csupa leprásról lenne szó, meg mintha kb. egymillió idegen ember matatna a tintába (ami egyébként bőrbarát), másrészt szinte bárhol lehet venni ph-semleges nedves törlőkendőcsomagot (egy csomag kb. 20-40-60-80 db-os), fertőtlenítőset is - nem utolsó sorban pedig, aki ennyire tisztaságmániás és domestosbarát, az egyszerűen nem nyom lenyomatot - nem erőszak a disznótor!

2013. jan. 22. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

"meg mintha kb. egymillió idegen ember matatna a tintába (ami egyébként bőrbarát), másrészt szinte bárhol lehet venni ph-semleges nedves törlőkendőcsomagot (egy csomag kb. 20-40-60-80 db-os), fertőtlenítőset is "

Tisztában vagyunk vele, ezért javasoltuk többen is, hogy gondoskodjanak róla. Ne haragudj, de ez sajnos nem mindenkinél alap (nem sértésnek szánom és nem is célzásnak).

Viszont azért egy 150 fős esküvőn ne mondd már, hogy higiénikus 70 ember után belenyomni a kezed valahova. Az egyik pl. herpeszt terjeszt és épp a száját matatta előtte, a másik az orrát piszkálta és épp influenzás, a harmadiknak gomba van a körme alatt...stb.stb.

Nem hiszem azt, hogy leprások az emberek, de BÁRKINEK lehet olyan betegsége, amit a tudtán kívül továbbadhat. Ezért írtam, hogy a törlőkendőről fontos gondoskodni. Nem hiszem, hogy főben járó vétek lenne az elővigyázatosság.

2013. jan. 22. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, én is ezért javasoltam, hogy gondoskodjanak fertőtlenítésről (ne csak tisztításról!), mert sajnos sok embernek nem alapvető dolog a maximális higiénia. És ezzel nincs is semmi gond, engem nem érdekel, hogy kinek milyen piszkos a keze, és miket hordoz, csak ne erőltessék rám más vírusait, baktériumati, fertőzéseit, betegségeit. Nagyon szívesen belenyúlok a tintába, ha mindenki más előttem fertőtlenített kézzel nyúlt bele, és ha utána maradéktalanul le tudom törölni azt a kezemről. Nap mint nap járok várásolni, utazok tömegközlekedési eszközökön, szóval rengeteg kosszal találkozunk az utcán is. Nem várom el az emberektől, hogy mindenki tiszta kézzel fogja meg a bevásárlókocsit, de mivel tudom, hogy más nem azzal fogja, így én előtte és utána is fertőtlenítő törlőkendővel vagy folyadékkal törlöm át a kezem, pláne, ha nincs lehetőségem alapos kézmosásra. Bár ilyen "behatások" után hiába mosok kezet, utána szükségem van fertőtlenítőre, akkor vagyok nyugodt. Ez van. És lehet, hogy a 200 fős vendégseregből 199 nem így gondolkodik mint én, de ha egy igen, az bőven elég ahhoz, hogy elkezdődjön a hiszti, hogy ő márpedig nem nyúl bele, mert nincs fertőtlenítő, stb.
2013. jan. 22. 19:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Gondoskodni fogunk fertőtlenítőről is (nem lesz nehéz, EÜ-s család vagyunk) :)
2013. jan. 22. 19:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Úristen, aki fél a fertőzéstől az körülnézett már a metrón vagy az aluljáróban? Vagy az utcán? Megfogta már bármelyik nyilvános WC kilincsét? Sokkal különb dolgokat fogdostok ám, mint ez a szerencsétlen kis tinta -.- Úramatyám
2014. júl. 15. 20:53
 17/18 anonim ***** válasza:
16: természetesen körülnéztem, és nem lépek ki a házból kézfertőtlenítő gél vagy alkoholos kendő nélkül. Bár nem nagyon szoktam igénybe venni tömegközlekedési eszközöket, mindenhol máshol is megtalálhatnak a bacik. Nyilvános WC kilincsét soha nem fogom meg, csak lenyomom a könyökömmel és lábbal betolom, vagy ha nagyon muszáj megfogni, akkor zsebkendővel teszem. Bevásárlókocsik használata után alapos kézmosás és fertőtlenítés következik.
2014. júl. 20. 13:35
 18/18 anonim ***** válasza:
17 vagyok. Az előző válaszom írásakor még BKV-ztam... Ez megmosolyogtatott. Azóta vettem egy autót. Egy baciforrás kilőve.
2014. júl. 20. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!