Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Tudtok nekem ajánlani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudtok nekem ajánlani egy jó vőfély-t?

Figyelt kérdés
Mennyit kérnek általában? Olyan kéne nekem aki nem olyan drága, de nagyon kedves és jó programokat csinál.
2009. aug. 28. 21:39
1 2
 1/13 Neszivass ***** válasza:
36%

Tényleg szükséged van vőfélyre? A legtöbb sablonos, minden esküvő, amin jó magyar vőfély van, tökugyanolyan. Szinte szóról szóra ugyanazt mondják minden esküvőn, tök unalmas.

Javaslom, keress egy ceremóniamestert, hogy ne legyen olyan "falusi" az egész.

2009. aug. 28. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Ja és ha falusi, akkor mindjárt sz@r is??? Elmondanám, hogy a legjobb, legsikerültebb lakodalmak falun vannak. Valószínűleg a kérdezőnek tetszik a "falusi" stílus. Ahogy még rengeteg embernek. A vőfélyek egyáltalán nem egyformák, ott is hatalmas különbségek vannak. Egy jó vőfély azt mond és csinál, amit előzőleg leegyeztetnek vele.Egyébként nem az volt a kérdés, hogy legyen-e vőfély, hanem hogy ismerünk-e. Bocs az offért, csak kiakadok az ilyen nagyon okosoktól... Szóval, én igen, ismerek, Bács-Kiskun megyében. Nagyon-nagyon jó, és nagyon előre is kell nála időpontot foglalni.
2009. aug. 28. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Árat elfelejtettem: kb 30-50 ezer forint körül mozgott 2 éve, a mostani árakat nem tudom. De szerintem nagyon megéri, mert ügyesen irányítja a násznépet.
2009. aug. 28. 22:39
 4/13 Neszivass ***** válasza:
35%

Sokan nem tudják, hogy mit is szeretnének. A falusi nem rossz, csak sablonos. Bevált, de unalmas. Falun, lagziban, vadászbálban a legtöbben jól érzik magukat, de ez nem jelenti azt, hogy máshol, máshogyan nem lehet jó.

A vőfély nagyjából garantálja, hogy tucatlagzi lesz belőle.

Legyen akármilyen jó is.

2009. aug. 28. 22:47
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

www.vofelyem.com

a legjobb:)

2009. aug. 28. 22:49
 6/13 anonim ***** válasza:
2009. aug. 28. 23:52
 7/13 Fecc ***** válasza:
80%
Ajánlanám Buga Józsefet:)
2009. aug. 29. 01:01
 8/13 anonim ***** válasza:

szia, nálunk pici esküvő volt és tiszta stresszel kezdődött, mert sokan nem tudtak eljönni. Vőfélyt az utolsó pillanatban lett, és innen választottunk: [link] .

Nagyon korrekt szolgáltatásban volt részünk Zsáki Ákos részéről. Az árak szerintem egyediek de kb 30 és 50 ezer ft körül mozognak.

Sok sikert a szervezéshez és nagyon sok boldogságot!

2009. aug. 29. 05:42
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

22.47-hez.Nem miondenki sznob,hanem megfelel a tucatlagzi is a legtöbb vendégseregnek.Az a fontos,hogy jól érezzék magukat.Voltam már nem tucat lagziban,ahol a vendégek csak úgy viselkedtek,mintha csuda jól éreznék magukat,de közben halálra unták magukat.

Amúgy meg a vőfély irányítja a lakodalom menetét,a nem tucat lakziban pedig a rendezvényszervező.Akkor mi a különbség ? Előkelőbben hangzik csupán,nem " falusias".

2009. aug. 29. 07:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekünk a Barna vőfélycsalád idősebbik Lászlója volt 2 éve. Akkor 20 vagy 25 ezer forintot kért, tapasztalt, és iszonyú jó hangulatot csinált.

[link]

2009. aug. 29. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!