Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy ilyen gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen gyűrű is megteszi?

Figyelt kérdés

Párommal több éve együtt vagyunk.Gyerekeink vannak.Úgy döntöttünk h összeházasodunk.Nem szeretnénk nagy felhajtást,se lagzit.Másodmagunkkal megjelenünk a hivatalba,majd a család többi tagjával tartunk egy ebédet.

De!

Néztük a karikagyűrűket és kettőnknek kb 100e ft lenne.Arra gondoltunk,hogy egy sima aranygyűrű is megfelel erre a célra?Vagy mégis csak illene rendes karikagyűrűt venni?

Mit javasoltok?

2013. jan. 6. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Karikagyűrű lehet síma arany gyűrű is.Nem értem,hogy te mit értesz karikagyűrű alatt.Csak a díszítettet?
2013. jan. 6. 11:07
 2/10 anonim válasza:
Szerintem nem számít a gyűrű értéke. A szándék a fontos. Én vennék sima aranygyűrűt, de nekem nem fontosak a külsőségek. .)
2013. jan. 6. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi hiába mondunk bármit, rajtatok múlik az egész, ha nincs rá pénzetek nem feltétlen kell karikagyűrű mindkettőtöknek!

sok boldogságot :)

2013. jan. 6. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
A "sima aranygyűrű" is karikagyűrű csak benne van hogy karika és rádobnak pár tízezret;)
2013. jan. 6. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:

olyan szépek vannak ezüstből is!

Azt néztetek? Árban jóval kedvezőbb, nekem meg mondjuk jobban is tetszik, mint a sárgaarany!

Ui.: titánt, wolframot ne vegyetek, nagyon csúnya a színe!

[link]

2013. jan. 6. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó jó oldalt linkelt be, bár most feltöltés alatt van az oldal, nekem tőlük van fehér arany eljegyzési gyűrűm, 30 ezer volt nagyon szépen dolgoznak!

Amúgy nekem az ezüst karikagyűrűk formáji jobban bejönnek mint amit fehér aranyban hirdetnek, és tényleg az a fontos amit jelképez, nem az , hogy miből van.

2013. jan. 6. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Én viszont sokakkal ellentétben ezüstöt nem választanék. Rengeteg ezüst gyűrűm van, de nem valami strapabírók. Könnyen elszíneződnek, korrodálnak, már ha sok időt töltenek párás levegőn akkor is. Vigyázni kell rájuk nagyon és ha egyszer "baleset éri", pl elfelejtitek levenni és gyógyvízbe mentek vele, lehet sosem lesz már olyan szép tiszta, mint azelőtt.

Én azt javasolnám, hogy menjetek be több ékszerüzletbe is karikagyűrűket keresve, kisebb eldugottabb helyekre is, mert sokszor ugyanazt kínálják, mint a plázákban lévő csilli villi üzletek, viszont az ár töredékéért. Legyetek nyitottak minden anyagra. Pl. a wolframot sokan leszólják, de az az egyik legstrapabíróbb (az arany mellett persze), ebből is fontos, hogy színezettet nem érdemes venni (ha csak bevonó réteg van rajta), az könnyen sérül.

Kérdezzetek rá, hogy melyik anyag mire érzékeny és az alapján válasszatok ami tetszik, strapabíró és ami a pénztárcátoknak is megfelel, ne az alapján, hogy miből van!

2013. jan. 6. 13:11
 8/10 anonim válasza:
a legvékonyabb (2 mm-es) karikagyűrű pár kisebb ékszerboltokban már kijön 40-45ezer ft-ból:)
2013. jan. 6. 16:46
 9/10 anonim válasza:
előző vagyok: term. arany karikagyűrűre gondolok
2013. jan. 6. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy darab Köves gyűrű is megfelel a nejednek, nem ez a lényeg!

Vagy vegyetek most a nejednek egy karikagyűrűt, aztán majd csináltattok neked is....bár sokan nem is hordják. Ezt nektek kell eldönteni.

2013. jan. 9. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!