Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lenne nászajándékba?
idén esküvőre megyünk. Szeretnék valami kézzel foghatót adni nekik,mert tavaly mi is kaptunk egy "nászajándékdobozt"+pénzt!
Arra gondoltam hogy ismerkedésüktől egészen mostanáig képeket szereznék róluk,és azt betenni egy fényképalbumba,és a képek mellé lehetne valami nagyon szép idézeteket írni. Ez az egyetlen ötletem eddig. De várok más ötleteket is!
Szia!
Nekem valahogy első hallásra ez a fényképalbum nem tűnik jónak. Annyira intim valahogy :S esetleg ha a házasulandóknak a testvére,vagy szülei készítenék el,azt még megérteném talán. De úgy, hogy pl régi jó,vagy legjobb barátok vagytok olyan fura ajándéknak tűnik .. Nem hallottam még ilyet.
De egyébként önmagában egy igazán stílusos fényképalbum(fényképek nélkül!)nagyon jó ajándék lenne.+némi pénz.
Szia!
Mi is kaptunk ilyen dobozos ajándékot, én nagyon örültem neki! Nagyon jó volt a szöveg mellé.
De csinálhatsz olyat is hogy egy befőttes üvegbe, szép formásba, különböző színű kis papírlapokra, olyan szélesre, mint a papírpénz, idézeteket nyomtatsz, felcsavarod őket vagy összehajtogatod, és a nászajándékba szánt pénzt is ugyanigy, ezt beleteszed a befőttes üvegbe rá a fedő, anyagból csinálsz rá fodrot vagy kidekorálod. /esküvői hangulatút/. Az oldalára meg csinálsz egy címkét valamilyen fantázianévvel, pl. életédesítő, de a nevüket is ráírhatod.
Ilyesmire gondoltam:
A következőt a blog adventinek hívja de a kép miatt linkelem:
Én ilyesmit akarok csinálni a barátnőmék esküvőjére.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és az ötleteket is. Egyébként a testvérem esküvője lesz, ezért tudnám úgymond "beszerezni" azokat a fényképeket is,talán könnyebb dolgom lenne mint egy akármilyen rokonnak:D
Azért is gondoltam még erre,mert ugye az ismerkedésüktől el tudom kezdeni,és esetleg ők meg majd tudják folytatni:) Nagyon sokat fényképeznek, gondoltam ennek biztos örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!