Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került az esküvőtök?
Kevesebb, mint 1 milliót költöttünk az esküvőnkre, amin 65en voltunk.
Mindent én csináltam/szerveztem. Az éttermet is mi díszítettük fel. Kivéve a székszoknya, mert az megrendeltem.
Az esküvőn kicsivel több, mint 4 millió jött össze.
Ebből 1,5-1,5 millió a szülőktől, a többi a násznéptől.
Ezt a pénzt lakásvásárlásra fordítottuk és így hitel nélkül tudtunk venni egy 68 m2-es 1+3 félszobás lakást.
én vagyok a 30 ezres :D
én sem pontoznék le csak ezért senkit, de tényleg durva ennyi pénzt elkölteni 50 emberre :D viszont a ti dolgotok, ha nektek nem gáz, másnak miért lenne?
#17 -es vagyok.
Nálunk nem volt menyasszonytánc ,és ajándékot sem fogadtunk el,a meghívóra ráírtuk ,hogy a kedvenc könyvüket vagy filmüket hozzák el cd-n.
Kb. 950.000 Ft volt (utólagos fényképelőhívással együtt), ebből olyan 300.000 Ft jött be. A szüleink nem tudtak segíteni, a párom családja vidéki, nem gazdag, ráadásul rosszul időzítettünk, mert 1 hónappal korábban volt még egy lagzi ugyanazzal a családi körrel. Nagyjából egyébként ennyi pénzre számítottunk. Párom szegényebb családja kitett magáért nagyon, a pénz nagy része tőlük jött be. Az én családom leégetett szokás szerint, pl. nagyanyámtól egy pólót és egy nadrágot kaptam nászajándékba, miután megkérdezte mit kérünk, és mondtam hogy mivel anyám meghalt és 8 éve háziasszony vagyok egy komplett háztartásban, nem nagyon van szükségem jénai tálra, így hát ha nem gond, pénzt kérnénk...Na mindegy...
Kb. 80 fő volt a lagzin, amiben a zenészek, konyhai személyzet, pincérek is benne voltak, mert termet béreltünk és nem étteremben volt.
Menyasszonytáncot nem rendeztünk, mert aki kérdezte, annak megmondtuk, hogy pénzt kérnénk nászajándékba és nem volt pofánk még pénzes menyasszonytáncot is rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!