Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent nektek a házasság? Férjed, feleséged?
Jelent, amit jelent. Férjem, feleségem.
Bocs, nem tudtam kihámozni a kérdés lényegét.
Van kire számíthatok. Mindenben. Aki mellettem áll, segít és szeret. Aki nélkül nem lenne teljes az életem. Hiányzik mikor reggel elmegy dolgozni és alig várom már délután, hogy hazaérjen. Sokszor csak ülünk a 3 kisgyermekünkkel az asztalnál szótlanul és eszünk, de abban a csöndben benne van minden nyugalom, békesség.
Szeretek ránézni, mert abban a pillantásban benne van az irántam érzett szeretete, féltése, gondoskodása.
A házasság számomra a mi összetartozásunkat jelenti, addig míg valóban egymás miatt élünk együtt és nem a gyerekek vagy az anyagiak miatt. Őszintén remélem, hogy ez az életünk végéig fog tartani és nap mint nap teszünk is érte. Apró figyelmességekkel, mozdulatokkal, nem elhanyagolva magunkat a hétköznapokban sem. Szeretek mindig szépnek látszani mikor meglát, nem letopisodva, nem ápolatlanul, attól hogy itthon vagyok a legkisebb gyerek miatt. Ő ugyanígy ad magára. Szeretem minden nap újra és újra meghódítani és esténként újra és újra elcsábítani. Tisztelem amiért értünk dolgozik, amiért szeretettel neveljük együtt a gyermekeinket és azért aki, ahogyan gondolkodik.
Még csak 13 éve élünk együtt és remélem, hogy még legalább kétszer ennyi ideig így is fogunk, míg nyugdíjasok nem leszünk és be nem takarhatjuk egymást azzal a bizonyos kockás pléddel a hintaszékben. :)
A Férjem a legeslegfontosab ember az életemben. Már több, mint 8 éve vagyunk hihetetlenül szerelmesek egymásba, mióta megházasodtunk, 1 éve, azóta pedig ez csak fokozódott.
Minden percben hiányzik, szeretek hozzábújni reggel, mikor ő még alszik, szeretem minden hülyeségét. Tudunk komolyan beszélgetni, viccelődni, jókat enni, főzni.
Szeretem nézni, ahogy otthon épp ablakkeretet fest, akkora lelkesedéssel, hogy az milyen szép.
Szeretem a tudatot, hogy az Ő gyermekét hordom a szívem alatt, szeretek a jövőre gondolni, elképzelni, hogy milyenek leszünk 20 év múlva.
Nem lehet leírni, hogy mennyit jelent nekem Ő, aki szeret valakit ennyire az biztosan érti,hogy mire gondolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!