Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi szükséges hozzá, és mi a menete, ha görögországban szeretnénk összeházasodni?
És időben kb meddig tart megszervezni ezt az egészet?
Mindketten magyarok vagyunk a párommal,és egyikünk sem szeretne nagy esküvőt.
Arra gondoltunk,hogy összekötjük a kellemest, a "hasznossal" ,és a nyaralás alatt Görögországban mondanánk ki a boldogító igent!
Esküdött már valaki így,Görögországban?
Szuper lesz, majd amikor gyereketek születik, Görögországból kell kikérnetek a házassági anyakönyvi másolatot...
Az is klassz lesz, ha netán el akarnátok válni, akkor az egész procedúrát Görögországban kell majd intéznetek...
Ha nagyon akarod, semmi sem lehetetlen. Egyénileg kapcsolatok nélkül szerintem elég nehézkes a megszervezése. Ha rákeresel akkor biztos van olyan utazási iroda ami foglalkozik ilyesmivel, csak gondolom nem olcsó a dolog. Utána a kint megkötött házasságot még itthon is honosíttatni kell.
Bocsi,de NEM ez volt a kérdés!!
Ha arra nem tudsz válaszolni,akkor légyszíves ne kötekedj!
Köszönöm!
10:34-es
Köszönöm a válaszodat!
Megnézem az oldalt.Tudom egyébként,hogy nem lesz egyszerű,de mi ezt szeretnénk,így döntöttünk!
És ugye a saját esküvőjéről mindenki maga dönt. :)
Szia.Egyet értek veled.Én is azt "vallom" hogy ez az én napom az én esküvőm, én és a párom döntjük el mit szeretnénk.Régóta nézegetem már én is a tengerparti esküvőket főleg a görögöt mert ez az ország a "szívem csücske":)
Pár napja találtam az Andomeda travel honlapján esküvő szervezést,nézd meg hátha kedvet kaptok és itt talán nem olyan horribilis összeg jön ki.Amúgy hogy haladtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!