Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van nagy különbség pénteki és szombaton tartandó polgári, templomi esküvő között? Mennyire szokott nagy árak lenni?
Kérdező bocsika,hogy ideoffolok, Nektek "csak" nagyon sok boldogságot tudok kívánni!
Az Utolsó Válaszolótól had kérdezzem már meg mik azok a "gyertyagyújtás homoköntés faültetés"?:) Ez utóbbit el tudom képzelni és nagyon szép szokás lehet,biztos a többi is jó!:)
Gyertyagyújtás: fognak három gyertyát, általában egy nagyobbacskát, meg két kisebbet. Ezek többnyire kicsit csicsásak, vagy ugye a dekor, a ruha, a fene tudja mi színéhez illenek, meg kis masni meg izé, hogy szééép legyen. És akkor a menyasszony, meg a vőlegény is meg gyújtja a saját gyertyáját, majd ketten a gyertyájukkal egyszerre meggyújtják a harmadikat.
Homokszórás. Szerzel két kisebb giccses üveget, meg egy nagyobbat. Meg szerzel kettő különböző színű dekor homokot. És akkor a menyasszony, meg a vőlegény is a saját üvegéből egyszerre a harmadik üvegbe tölti a színes "homokot" és ilyen csíkos lesz az eredmény.
Ez mindkettő a két külön élet összefonódását jelképezi.
Utóbbit állítólag hawaii szokás volt, a tengerparti esküvőn egy-egy marék homokot szórtak egy üvegbödönbe, majd behajították az óceánba. Hát ez lett belőle, rózsaszín, zöld stb. műhomok egy giccses bödönben a polcon.
De van aki színes szatén szalagokat fonogat például. A lényeg az, hogy 10 ezerért rendelhetsz készleteket a netről természetesen az extra giccshez.
Köszönöm Kedves 4-es!:) Igaz a faültetést kihagytad,de mint írtam végülis el tudom képzelni...
Ezek nagyon szép szokások sose hallottam még róluk,bár eddig nem is foglalkoztatott ez a téma.:D Nem gondolom,hogy 10ezres dolgok lennének ezek,persze nem kétlem,hogy van aki képes ennyit kiadni érte,de praktikusan is megoldható pár száz forintból és szerintem egy szép tárgyi emléke lehet ez egy házasságnak...:) Na mindegy,köszi tényleg,hogy megosztottad ezeket Velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!