Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy sportolóhoz hozzámenni kész öngyilkosság? Miért akarják tönkretenni a boldogságunkat?
A barátommal 3 éve tart a kapcsolatunk, szeptemberben kaptam tőle gyűrűt. Élsportoló, de ez sosem jelentett plusz tartalmat a mi kapcsolatunkban, mivel az én tanulmányaim és munkám miatt is igénylem a "szabadságot", nem okozott soha gondot, hogy alkalmazkodnunk kell a másik munkájához vagy programjaihoz. Voltak barátok, akik lemorzsolódtak az évek alatt, vannak, akik megmaradtak és jól ismernek minket, de akik kevésbé, azok olyanokkal jönnek a hátunk mögött, hogy úgyse tart majd sokáig a házasság, mert fiatalok vagyunk, meg a feszes tempó miatt úgyis elhidegülünk egymástól. Odáig látnak, hogy sportoló=kicsapongó élet, sportolófeleség=rabszolga. Pedig ez távol áll az igazságtól a mi esetünkben, nem alárendelt fél vagyok, hanem istennőként kezel és mindennap elmondja, hogy élete legjobb "döntése" vagyok.
Nem kéne foglalkoznom senkivel, de májusra tervezzük az esküvőt és mivel folyton ezt a nyomást érzem a rosszakarók részéről, nem tudom magam felhőtlenül jól érezni. Hogyan tegyem túl magam a véleményükön? Lehet igazságalapja annak, amit mondanak, ez "meg van írva", hogy az ilyen házasság csak csődbe mehet? Vagy azért mehet, mert mindig ezt sulykolják bele mások?
Ne is foglalkozz vele. Ez ugyan olyan sztereotip butaság, mint az, hogy az orvos csalja a feleségét az ápoló nővel. A jogász, igazgató, üzlet ember a titkár nővel.
Az én bátyám is élsportoló és soha még ilyen példás család apát nem láttam még. Nem attól függ a kapcsolat, hogy kinek mi a foglalkozása....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!