Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ez a hely?
Figyelt kérdés
Segítsetek nekem, mert van Magyarországon egy helyszín (híres, ott tartották a Vágó István fiának is az esküvőjét), amit sehol sem találok a neten. Sajnos nem tudom a nevét, de hogy hogy néz ki azt most leírom: Egy kastélykert, vagy park, vagy arborétum (nem tudom ezt pontosan sajnos), tó, és a tóba benyúlik egy kicsiny sziget,amin van egy fehérre meszelt kőoszlopos tetős kicsi mennyezet(ott csak az anyakönyvvezető, fiatal pár, tanúk férnek el.)Az esküvői ujságokban is benne szokott lenni(most nincs ilyen a közelembe)Köszönöm!
2009. aug. 19. 20:05
1/8 A kérdező kommentje:
Köszike! De megtaláltam! Pusztazámor-Öreg tölgy Kastély kertje! GYÖNYÖRŰ! Leírtam azért, hátha más is kedvet kap hozzá! Álomszép helyszín! Jó éjt, most már nyugodtan alszom!!!
2009. aug. 20. 01:44
2/8 anonim válasza:
Ravasz! Ez volt a reklám helye. (a kastélyé vagy Vágó elvtársé)
Trükkös - biztos a tiéd a kastély, csak ma már nem megy annyira a 'bót', mert kevés a "celeb" és a multimilliárdos Ferike (mind kilopta már a pénzét Cipusra).
2009. aug. 23. 12:44
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs, ez nedm reklám!!!!"regisztrált menyasszony" vagyok!
Nem kritikákat kértem, hanem segítséget!!!! Arról, hogy előbb megtaláltam, meg nem tehetek!!!!! Sajnálom, ha valaki reklámnak gondolta! Ez mélyen sértő volt számomra, készülök az esküvőmre, nem bunkózásra vagyok kíváncsi! Felháborító, én meg még megörültem, hogy valaki kedvesen segíteni próbál, mert ugye ez lenne a célja ennek az oldalnak! És már úgy látszik ide is befurakodnak a bunkók!Köszönöm a használható válaszodat, most aztán jól felidegesítettél.Semmi közöm a megemlített celebhez, utálom!!!
2009. aug. 24. 13:48
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, és hogy már az esküvő rovatba(ahol az ember a saját szép eseményére készül) olyan lehordó szövegeket olvasson mint a tiéd....tudod nem vagyok sem kastély tulajdonos, sem milliomos, kemény munkával spóroljuk a lagzinkra a pénzt!!!Fel vagyok háborodva!!!!
2009. aug. 24. 13:52
5/8 anonim válasza:
Kedves Menyasszony!
Nagyon köszönöm, hogy eszedbe jutott, és leírtad a helyszínt! Így minket boldoggá tettél, mert épp szép helyszínt keresünk a leendő esküvőnkhöz. Ne törödj a bunkókkal, túl cinikusak. Sok boldogságot kívánunk nektek! Egy jegyes pár
2009. aug. 31. 18:58
6/8 anonim válasza:
Utolsó (a jegyes pár): így nagyon poénosan jött ki! XD A kérdező válaszol, a válaszadó kérdésére kapott választ! XD :D Minden jót!
2009. aug. 31. 18:59
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen! Pont ezért írtam le, hátha más is kedvet kap hozzá, többször láttam már újságban, és nagyon megtetszett. Sok boldogságot kívánok Nektek is, legyen gyönyörű az esküvőtök! (az első válaszadó nagyon feldühített, mert pont ilyen kedves válaszra számítottam, mint a tiétek, nem beszólásra) Örülök, hogy segíthettem, szép napot nektek! :-))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!