Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott az életetek házasság után?
8-aska hülyeséget ír, én is szoktam fórumokon ilyen témákról beszélgetni, ha éppen itthon unatkozok, pedig az én házasságom is jó. De mindegy, ki mit akar hinni, azt hisz.
Nem igazán változott rögtön a házasság után az életünk, inkább előtte is, utána is folyamatosan javulónak éreztem, talán azért, mert egyre jobban megismertük és így egyre jobban megértjük egymást.
nem tudom merrefelé változna, így nem merek belevágni.
a párom már rég megkérte a kezem, nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, de mégis félek.
mi van ha nem sikerül úgy, ahogy elvárható lenne, és akkor nagyon megbántom? :(
inkább maradjunk együtt egy párkapcsolatban, mint egy menjünk szét egy rövid házasság után...
"nem tudom merrefelé változna, így nem merek belevágni.
a párom már rég megkérte a kezem, nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, de mégis félek.
mi van ha nem sikerül úgy, ahogy elvárható lenne, és akkor nagyon megbántom? :(
inkább maradjunk együtt egy párkapcsolatban, mint egy menjünk szét egy rövid házasság után..."
Akkor miért mondtál igent? ha eddig is jól működött, mi változna? látod itt is mindenki azt írja, hogy vagy nem változott, vagy jobb lett.
nekünk december elején volt az első házassági évfordulónk, amúgy 2 és fél éve vagyunk együtt. mivel az esküvő előtt fél évvel már összeköltöztünk, és előtte is sokat voltunk együtt tudtunk egymásról mindent ami ilyenkor előjöhetne.
hogy mi változott? a nevem- kaptam egy plusz vezetéknevet és egy kötőjelet az én nevem mellé, a karikagyűrű az ujjainkon, és kimondhatatlanul jó érzés kimondani hogy a férjem,és hallani amint bemutat mint a feleségét:)
egyébként mindig is szoros volt a kapcsolatunk, konkrétan ez nem változott, a házassággal csak valami megfoghatatlan jó érzés került be a képbe:)
egyenlőre ezek a tapasztalataim. én inkább attól félek, hogy az ivadékokkal lesz probléma. mármint teherbe esni...
26/N
a férjem kicsit fiatalabb, 23 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!