Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok a neten költségvetést? Írnátok nekem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 13:59
2/6 A kérdező kommentje:
Mivel az esküvői kategóriában van így azt hittem, hogy egyértelmű, de ha nem akkor most mát tudod!
2009. aug. 19. 14:07
4/6 anonim válasza:
Ja, és első voltam. :) Ehhez gondolom hozzá tudod kalkulálni a vendégek számától függően.. Mennyit szánnál ruhára, hol lenne az esküvő, stbstb. Sajnos mindenhol más-más árak vannak, úgyhogy nekem még tippem sincs. A minimálistól a horribilisig nézhet ki a dolog...
5/6 anonim válasza:
Nem bírok magammal... Találtam még valamit. :D
6/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez nagyon változó. A legjobban attól függ, hogy vidéki kisváros, esetleg falu, vagy nagy város. Nekünk nemsokára lesz egy kisvárosban, és az egyik baráti párnak most volt a fővárosban, és a két kb. ugyanolyan kaliberű esküvő nekik 500 ezerrel többre jött ki. Pedig ugyanannyian voltak, mint nálunk lesznek, ugyanakkora helyen stb. És mégis. Szóval ezt így nehéz megmondani. De ha leírod mire lenne szükséged, szívesen segítek, mert én most ugye pont benne vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!