Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz az esküvőnk?
?!
De ugye a meghívókat már kiküldtétek?
Szerintem szörnyű késésben vagytok a szervezéssel, alig másfél évetek van rá!!!
Irónia vége.
Álmodozni lehet, de inkább próbáljatok meg mindketten a jelen pillanatban élni és azt élvezni!
Szerintem korai. Nagyon korai.
Már az is, hogy 16 éves, és már tervezgeti az esküvőt, aztán az, hogy majd két év múlva (nem kívánom, hogy így legyen, de addig még bármi történhet). Aztán ott van az a cseppet sem elhanyagolható apróság, hogy azt sem tudhatjátok biztosra, hogy addigra lesz munkátok (hiszen barátnőd 18 évesen valószínűleg érettségizni fog), márpedig bármilyen szép és jó a szülők-gyerekek kapcsolat, azt nem várhatjátok tőlük, hogy megrendezzék az esküvőt (mármint anyagilag). A közös élet egyéb szépségeiről ne is beszéljünk; ha a barátnőd tanulni akar (egyetem/főiskola/egyéb), férjként neked lesz kötelességed, hogy ebben támogasd, mert onnantól, hogy feleség, a szüleinek már nem kötelességük mindent fizetni neki.
Aztán ha az anyagi dolgoktól eltekintesz, ott van az, hogy szinte "nem éltetek". Mármint úgy értem, vélhetőleg csak egymást ismeritek. Lehet, hogy eljön az a pillanat, amikor már "nem kell annyira" a másik, de csak későn, mert előtte nem szórakoztatok, nem ismerkedtetek, és szinte a fiatalságotok ráment az egészre.
Ismerek olyan pár, akik középiskolában, 16-17 évesen jöttek össze, és kb. 36 éves korukig együtt éltek. Aztán hirtelen szétmentek, minden különösebb, látható előjel nélkül.
Lehet, hogy ezért a válaszért csúnyán lepontoznak, de szerettem volna több szempontból is megvilágítani a helyzetet.
Kívánom a legjobbakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!