Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vehetek-e fel fehér mennyasszonyi ruhát?
Szia.
Anyukám akkor ment férjhez másodjára mikor én 20 éves voltam, és bizony felvette a fehér ruhát. Annyi, hogy fátyol terészetesen nem volt csak szolíd fejdísz, de a ruci fehér volt kis virágdíszítéssel ami meg pirosas. Ez a te napod. Én tuti lekaksiznám ki mit mondd. Elvégre te vagy a menyasszony, az mindegy hányadszorra de te vagy! :)
Ez ma már nem is kérdés!Legyél gyönyörű fehérruhás menyasszony!Sok boldogságot!
Ma már sokan élettársi kapcsolatban szülnek gyereket/gyerekeket,miért ne lehetne 2.esküvőre akkor fehér ruhát felvenni.Igazából mindenkit csak az a milliő befolyásol,amiben nevelkedtek,felnőttek család,ismerősök,falu stb.Amiben te igazán jól érzed magad és amit igazán szeretnél az tökéletes lesz:)Kérdésedből ítélve az pedig a fehér menyasszonyi ruha.
Bocs, kimaradt egy fontos szó: a "se". :-)
Gyerek nélkül SE szűzen mennél férjhez, ezt akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!