Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vehetek-e fel fehér mennyasszonyi ruhát?
Elvileg nem szokás, de ma már az ilyesmire nem nagyon adnak. Ha nagyon szeretnéd, hát ne maradj ki belőle, ha a párod is jónak tartja az ötletet. Fontos, hogy a lagziban is olyan emberek vegyenek majd csak körül, akik igazán szeretnek és akiket igazán szerettek. Mivel a ruha miatt amúgy is kicsit rendbontó a dolog, ne hívj meg senkit "kötelességből", hogy aztán azt lásd rajta, hogy azon csámcsog, hogy no lám 3 gyerekes anyuka létedre mit képzelsz te fehér ruhában. Sajna az a tapasztalatom, hogy minden rokonságban van ilyen. Sokan vannak, akik többször házasodnak, mégis mindig (akár 3-4 alkalommal is fehér menyasszonyi ruhát vesznek fel.) Ha azonban kicsit finomítani szeretnél a dolgon, nézz körül, csodálatosan szép selyem ekrü ruhákat is lehet kapni, ami mégsem fehér.
Csak úgy kedvcsinálóként kerestem neked egyet: [link]
Bárhogy is döntesz, sok boldogságot kívánok! Kívánom, hogy alakuljon minden úgy, ahogyan szeretnéd, nem csak az esküvődön, hanem egész további életedben is!
nem vehetnél fel,de szerintem ne érdekeljenek mások.ha neked tetszik,vedd fel.
vagy vegyél elefántcsont színűt.
Ma már sok esküvő a külsőségekről szól.Én nem vennék fel 3 gyerek mellett fehér ruhát.Nem érezném jól magam benne,mert tudnám,hogy a vendégek megjegyzése
ket tesznek rám.Ha nem is mondják ki udvariasságból,de tudnám,hogy erre gondolnak.Vannak nagyon szép vajszínú vagy más pasztellszínű menyasszonyi ruhák,lehet válogatni.
Ha te úgy gondolod,hogy jól éreznéd magad fehérben,vedd fel.Ez még jobb,mint a templomban is fekete gyászruhában esküdni.Ez most a legmenőbb divat.
Simán felveheted!!Nekem is van 2 gyerekem,októberben lesz az esküvőnk és gyönyörű menyasszonyi ruhám lesz.
Sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!