Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vehetek-e fel fehér mennyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vehetek-e fel fehér mennyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
Annak idején mikor a volt férjemmel összeházasodtunk nem volt fehér ruha,nagy esküvő.Van 3 gyermekem.Kérdédem fel vehetek-e fehér mennyasszonyi ruhát.Nem szolnak meg az emberek?Én nagyon szeretném.
2009. aug. 18. 10:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te nagyon szeretnéd, akkor ne érdekeljenek mások! Szerintem nyugodtan vedd fel a fehér ruhát!
2009. aug. 18. 10:49
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És esetleg templomi is lehet?
2009. aug. 18. 10:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg nem szokás, de ma már az ilyesmire nem nagyon adnak. Ha nagyon szeretnéd, hát ne maradj ki belőle, ha a párod is jónak tartja az ötletet. Fontos, hogy a lagziban is olyan emberek vegyenek majd csak körül, akik igazán szeretnek és akiket igazán szerettek. Mivel a ruha miatt amúgy is kicsit rendbontó a dolog, ne hívj meg senkit "kötelességből", hogy aztán azt lásd rajta, hogy azon csámcsog, hogy no lám 3 gyerekes anyuka létedre mit képzelsz te fehér ruhában. Sajna az a tapasztalatom, hogy minden rokonságban van ilyen. Sokan vannak, akik többször házasodnak, mégis mindig (akár 3-4 alkalommal is fehér menyasszonyi ruhát vesznek fel.) Ha azonban kicsit finomítani szeretnél a dolgon, nézz körül, csodálatosan szép selyem ekrü ruhákat is lehet kapni, ami mégsem fehér.

Csak úgy kedvcsinálóként kerestem neked egyet: [link]

Bárhogy is döntesz, sok boldogságot kívánok! Kívánom, hogy alakuljon minden úgy, ahogyan szeretnéd, nem csak az esküvődön, hanem egész további életedben is!

2009. aug. 18. 10:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
NYUGODTAN! Nekem is a 2. esküvőm lesz, és fehér alapon arany mintás a menyasszonyi ruhám. Sok helyen érdeklődtem, h illik -e, (szalonokban), és mindenhol azt mondták h igen!! Már én is izgulok, mivel most szombaton lesz:)
2009. aug. 18. 11:00
 5/19 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Neked is sok boldogságot kívánok. Biztosan gyönyörű leszel! :)
2009. aug. 18. 11:19
 6/19 anonim ***** válasza:

vegyél valami hasonlót

[link]

fehér, de mégsem... =)

2009. aug. 18. 11:21
 7/19 anonim ***** válasza:

nem vehetnél fel,de szerintem ne érdekeljenek mások.ha neked tetszik,vedd fel.

vagy vegyél elefántcsont színűt.

2009. aug. 18. 11:23
 8/19 anonim ***** válasza:
45%

Ma már sok esküvő a külsőségekről szól.Én nem vennék fel 3 gyerek mellett fehér ruhát.Nem érezném jól magam benne,mert tudnám,hogy a vendégek megjegyzése

ket tesznek rám.Ha nem is mondják ki udvariasságból,de tudnám,hogy erre gondolnak.Vannak nagyon szép vajszínú vagy más pasztellszínű menyasszonyi ruhák,lehet válogatni.

Ha te úgy gondolod,hogy jól éreznéd magad fehérben,vedd fel.Ez még jobb,mint a templomban is fekete gyászruhában esküdni.Ez most a legmenőbb divat.

2009. aug. 18. 11:25
 9/19 anonim ***** válasza:

[link]

kicsit extrém ruhák =)

2009. aug. 18. 11:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Simán felveheted!!Nekem is van 2 gyerekem,októberben lesz az esküvőnk és gyönyörű menyasszonyi ruhám lesz.

Sok boldogságot!!!

2009. aug. 18. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!