Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Édesapám el szeretné hozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesapám el szeretné hozni a barátnőjét az esküvőmre, akit még nem is ismerek. Én nem örülök neki. Vélemény?

Figyelt kérdés
Az esküvő 6 hét múlva lesz. Félek, ha nem hívom meg, apukámmal lesz köztünk feszültség. Ha meghívom és később mégis szakítanak, akkor meg rajta lesz a családi fotókon... Ráadásul tényleg csak a legszorosabb rokoni és baráti kört hívtuk meg. Ti mit tennétek?
2009. aug. 16. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnéd, akkor mondd neki, hogy anyukádra való tekintettel szeretnéd, hogy ne hozzon most partnert.

Ezt biztosan megértené.

2009. aug. 16. 23:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megbeszéltem a dolgokat apukámmal. Egyedül jön és nincs harag.
2009. aug. 17. 08:28
 13/15 anonim válasza:

Nem értek egyet azzal, hogy az ifjú pár a saját esküvőjén csak azzal legyen elfoglalva, hogy a meghívottak jól érezzék magukat. Számtalan ilyen esküvőt láttam már. Aggódás, minden skierül-e, mindenkivel eleget beszélgettünk-e, vannak-e sértődések... stb

Ezt így nem lehet. Mi a sajátunkon direkt jól akartuk érezni magunkat és ez sikerült is. NEm azt mondom, hogy a szülőkkel nem kell törődni, hiszen ez számukra is nagyon fontos esemény, de nem ez az elsődleges.

Nekem elváltak a szüleim, és édesapámnak egy sokkal, 24 évvel fiatalabb barátnője van évek ótta. Bár tartós a dolog, az anyukámra való tekintettel kértük, ne jöjjön a lány. Ennek ellenére megjelent az apukámmal, az anyukám meg kórházban volt, nem tudott eljönni. És nem annyira működött az, hogy bocs, most szűkebb körben szeretnénk fotót...

De nyilván nem csináltunk balhét a dologból, n em hagytuk, hogy mindez kizökkentsen minket. Csak anyukámnak fáj nagyon azóta is.

Remélem nálatok minden rendben lesz, és tényleg az előre megbeszéltek szerint alakulnak a dolgok.

2009. aug. 17. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:

09:17-esnek

mi köztünk is sok a korkülönbség,22 év,évek óta együtt vagyunk,van gyerek is,de ha párom valamelyik lánya férjhez menne,szerintem az nem lenne kérdés,hogy én is mehetek,vagy sem.

ez inteligencia kérdése.

nekem is elváltak a szüleim,anyumnak új férje van,apu egyedül.ha nekünk lenne esküvőnk,mondanám anyunak,hogy ne jöjjön a férje,mert apunak esetleg rosszul esik???

ez nevetséges.

2009. aug. 17. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:

na ilyen probléma nincs hogyha vallásos lenne apád, vagy csak egyszerűen nem vált volna el. vagy ha el is vált akkor se lenne barátnője...

bocs h leírtam de ez azért fontos, megfontoltan dönts mindig!

2010. aug. 26. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!