Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesapám el szeretné hozni a barátnőjét az esküvőmre, akit még nem is ismerek. Én nem örülök neki. Vélemény?
Ha nem szeretnéd, akkor mondd neki, hogy anyukádra való tekintettel szeretnéd, hogy ne hozzon most partnert.
Ezt biztosan megértené.
Nem értek egyet azzal, hogy az ifjú pár a saját esküvőjén csak azzal legyen elfoglalva, hogy a meghívottak jól érezzék magukat. Számtalan ilyen esküvőt láttam már. Aggódás, minden skierül-e, mindenkivel eleget beszélgettünk-e, vannak-e sértődések... stb
Ezt így nem lehet. Mi a sajátunkon direkt jól akartuk érezni magunkat és ez sikerült is. NEm azt mondom, hogy a szülőkkel nem kell törődni, hiszen ez számukra is nagyon fontos esemény, de nem ez az elsődleges.
Nekem elváltak a szüleim, és édesapámnak egy sokkal, 24 évvel fiatalabb barátnője van évek ótta. Bár tartós a dolog, az anyukámra való tekintettel kértük, ne jöjjön a lány. Ennek ellenére megjelent az apukámmal, az anyukám meg kórházban volt, nem tudott eljönni. És nem annyira működött az, hogy bocs, most szűkebb körben szeretnénk fotót...
De nyilván nem csináltunk balhét a dologból, n em hagytuk, hogy mindez kizökkentsen minket. Csak anyukámnak fáj nagyon azóta is.
Remélem nálatok minden rendben lesz, és tényleg az előre megbeszéltek szerint alakulnak a dolgok.
09:17-esnek
mi köztünk is sok a korkülönbség,22 év,évek óta együtt vagyunk,van gyerek is,de ha párom valamelyik lánya férjhez menne,szerintem az nem lenne kérdés,hogy én is mehetek,vagy sem.
ez inteligencia kérdése.
nekem is elváltak a szüleim,anyumnak új férje van,apu egyedül.ha nekünk lenne esküvőnk,mondanám anyunak,hogy ne jöjjön a férje,mert apunak esetleg rosszul esik???
ez nevetséges.
na ilyen probléma nincs hogyha vallásos lenne apád, vagy csak egyszerűen nem vált volna el. vagy ha el is vált akkor se lenne barátnője...
bocs h leírtam de ez azért fontos, megfontoltan dönts mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!